Брояч на сайта

Post Reply
test
Нов
Нов
Posts: 0
Joined: Sat Oct 01, 2005 4:33 pm

Брояч на сайта

Post by test » Sun Jul 10, 2005 9:04 pm

Да сложиш брояч на сайта е хипер лесно(с програма) само свалете тази програма http://loper.hit.bg/web-traffic-counter.rar и като я разхивирате и я пуснете просто си изберете даден брояч и цъкнете
Generate Counter Code след това давате Ctrl+V и го копирате на уеб страницата си и сте готови.

Admin
Site Admin
Site Admin
Posts: 4
Joined: Thu Jan 01, 1970 12:00 am
Answers: 224

Re: Брояч на сайта

Post by Admin » Sun Jul 10, 2005 10:07 pm

DokToRa wrote:Да сложиш брояч на сайта е хипер лесно(с програма) само свалете тази програма http://loper.hit.bg/web-traffic-counter.rar и като я разхивирате и я пуснете просто си изберете даден брояч и цъкнете
Generate Counter Code след това давате Ctrl+V и го копирате на уеб страницата си и сте готови.
Намери време да напишеш някой път една статия за това как
се прави акаунт в hit.bg и после как се слага сайта вътре.
Ама подробно и да е като за петокласници - стъпка по
стъпка.
Бях писал една такава ама я изгубих и сега нямам време.
Много писане е.
В момента правя система за логване в сайта и писане на статий вътре в сайта.
Ама се оказа много сложно и ще се наложи 2 седмици да пиша
кодове.

User avatar
mute
Шаман
Шаман
Posts: 3127
Joined: Sun Sep 25, 2005 10:14 pm
Answers: 167
Location: between mind & heart
Contact:

и аз мога

Post by mute » Mon Jul 11, 2005 5:15 am

ако тои няма време или немусе занимава аз ще напиша и ще се постарая да е "като за петокласници" нещо подобно на темата за DC++ обяснено с картинки и тнт.

test
Нов
Нов
Posts: 0
Joined: Sat Oct 01, 2005 4:33 pm

Post by test » Mon Jul 11, 2005 11:45 am

Ми дати кажа чесно неме бива много в обясненията.Обикновено като тръгна да о бяснявам нещо трябва даго повтора по два трипати по различни начини даме разберат(и не искам да се изложа)

Post Reply