Прецаках си компютъра!HELP!

Всичко за извъндизайнерският профил на Вашият компютър
Player_pz
Tourist Defender
Tourist Defender
Posts: 1985
Joined: Sun Sep 25, 2005 10:14 pm
Answers: 12
Location: Пазарджик

Прецаках си компютъра!HELP!

Post by Player_pz » Sat Dec 03, 2005 7:29 am

Значи проблема е следния :оставям 10-15 минути без да пипна компютъра и след това като седна ми показва някво съобщение на английски :
***********************************************************
A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer .
If this ist the first time you've seen this stop error screen , restart your computer .
IRQL-NOT-LESS-OR-EQUAL
If this screen appears again follow these steps .
Chek to make any new hardware or software is properly installed.
If this a new installation , ask your hardware or software manufackturee for any Windows updeter you might need .
If problems continue ,disable or remove any newly installed hardware
or software .Disable BIOS memory options such as need to use Safe Mode
to remove or disable components . restart your computer , press F8 to
select Advenced Startup Options ,aut them select Safe Mode .
Technical information
***STOP :0x0000000A ( 0xE165A158 , 0x000000FF , 0x00000000 ,
0x80563DBA )
Bedinng dump of physical memory .
Physical memory dump complete .Contact you system administrator ort
technical suporrt group for further assistance.

************************************************************
Като се има на предвид че ми го показва на цял екран не error в прозорче и фона е син цвят .Но най-лошото е че което копче да натисна нищо не става . Трябва да го изключвам направо от компа ....
Моляви се ,помогнете !
Благодаря предварително :)

Admin
Site Admin
Site Admin
Posts: 5
Joined: Thu Jan 01, 1970 12:00 am
Answers: 224

Re: Прецаках си компютъра!HELP!

Post by Admin » Sat Dec 03, 2005 8:26 am

Player_pz wrote: If problems continue ,disable or remove any newly installed hardware
or software .Disable BIOS memory options such as need to use Safe Mode
to remove or disable components . restart your computer , press F8 to
select Advenced Startup Options ,aut them select Safe Mode .
Ако проблемите продължават, деактивирайте или махнете какъвто и да е току-що инсталиран хардуер или софтуер. Деактивирайте BIOS memory options, като трябва да използувате Safe Mode за да махат или деактивират компоненти. Рестартирайте вашият компютър, натиснете F8 да избере Advenced Startup Options ,
и изберете - Safe Mode .
НЕщо да не си инсталирал???

Player_pz
Tourist Defender
Tourist Defender
Posts: 1985
Joined: Sun Sep 25, 2005 10:14 pm
Answers: 12
Location: Пазарджик

Post by Player_pz » Sat Dec 03, 2005 8:35 am

Да ти кажа , аз редовно си влизам в download.bg и като видя няква
яка програма и си я дърпам . Този проблем ми е от вчера . И аз някъв
побесял , става ми тоя номер вчера 3 пъти и днеска сутринта 3 пъти
и почнах да трия някои неща наред . Незнам какво е , но искам да се
оправи този проблем , затова се обърнах към потребителите в този форум .

Player_pz
Tourist Defender
Tourist Defender
Posts: 1985
Joined: Sun Sep 25, 2005 10:14 pm
Answers: 12
Location: Пазарджик

Post by Player_pz » Sat Dec 03, 2005 8:44 am

Също така , имам още един проблем , които със сигурност е нещо лошо. Значи : Влизам си аз в my computer след това в programs files
където са ми инсталирани най-важните работи - игри , програми и други щуротии и гледам някви папки които въобще не съм ги виждал
преди . Някак си или съм инсталирал нещо от интернет и са се появили. Затова в интернет имам някви простотии , търсачка (горе
където се пишат саитовете) , smiley center , cursor mania , screensavers , fun cards , - всичките тези стоят горе при history-то ....
А най-лошото е че папките в programs files немога да ги изтрия ...
Първо опитах с delete , нестава ...Полсе свалях няква програма за
такива неща - пак нестава .....кво да правя :cry:

Admin
Site Admin
Site Admin
Posts: 5
Joined: Thu Jan 01, 1970 12:00 am
Answers: 224

Post by Admin » Sat Dec 03, 2005 8:59 am

Сканирай с "Касперски" да видиме какво ще каже.
Макар, че аз не се колебая да си преинсталирам windows-a, когато нещо ме притесни.

Player_pz
Tourist Defender
Tourist Defender
Posts: 1985
Joined: Sun Sep 25, 2005 10:14 pm
Answers: 12
Location: Пазарджик

Post by Player_pz » Sat Dec 03, 2005 9:19 am

Аз съм пълен с изненади . Пускам да сканирам и преди да започне ,
както винаги ми излиза едно съобщение :
Your license has expired. The application cannot be used .
А сд кея съм го сложил , но нищо не става ...имаш ли решение ?!

А , за миналото откъде мога да пусна Safe Mode ..
Не ми се преинсталира windowsa или по точно нямам го на диск и нямамм нужните познания как става .Друга причина : Програмите които
съм свалил ги нямам на диск и пак трябва да ги свалям , а това отнема
време ......Откъде да започна ...HELP !

Player_pz
Tourist Defender
Tourist Defender
Posts: 1985
Joined: Sun Sep 25, 2005 10:14 pm
Answers: 12
Location: Пазарджик

Post by Player_pz » Tue Dec 06, 2005 11:28 am

admin wrote:Сканирай с "Касперски" да видиме какво ще каже.
Макар, че аз не се колебая да си преинсталирам windows-a, когато нещо ме притесни.
Сканарах с NOD32 , хванах вирусите ,но нещо непремахва проблема ,
предложения как да си оправя компа :(

User avatar
NeedFix
Турист
Турист
Posts: 242
Joined: Tue Nov 15, 2005 7:01 pm

Post by NeedFix » Tue Dec 06, 2005 12:36 pm

Тези папки пробвай през DoS ,а не разбрах премахнал ли се вирусите и остава първоначалния проблем или не си успял да ги махнеш и имаш всичките горе споменати проблеми!

Player_pz
Tourist Defender
Tourist Defender
Posts: 1985
Joined: Sun Sep 25, 2005 10:14 pm
Answers: 12
Location: Пазарджик

Post by Player_pz » Tue Dec 06, 2005 1:59 pm

Значи истрих бая вируси , но един троянец остана и незнам дали е
от него повредата или не ..... :?:

User avatar
NeedFix
Турист
Турист
Posts: 242
Joined: Tue Nov 15, 2005 7:01 pm

Post by NeedFix » Tue Dec 06, 2005 2:52 pm

Този проблем който имаш може да продължи даже да нямаш нита един вирус и да е остатъчен ефект от предишните вируси , ако моожеш използвай norton ghost там има доста repair програми ако не се лъжа!

Post Reply