Как да покача сайта си в google.bg

Search Engine Optimization. Оптимизиране, популяризиране и позициониране на сайт за търсачки.
Admin
Site Admin
Site Admin
Posts: 5
Joined: Thu Jan 01, 1970 12:00 am
Answers: 224

Post by Admin » Mon Jan 29, 2007 9:13 pm

^METALLICA^ wrote: Иначе доколкото разбирам колкото повече пише думата: smartphones толкова по-нагоре ще е ?


Да.
Слагай думите между таговете <a href="твоя сайт> smartphones </a>

Може и по дълъг текст за да има ефект за повече думи.

Примерно

Сега ще сложа един банер в приятели но във форума за IT новини ще сложа текстов линк.

Всичко за смарт телефоните (или там както се пише) не знам.

Ето ти едно търсене:

http://www.google.bg/search?q=%D1%81%D0 ... art=0&sa=N

Няма те.

Ще проверим след 20 дена да видя къде ще си в този резултат.
Със сигурност този линк ще промени позицията ти за това търсене рязко.

Сложи ключови думи ,смарт ,телефон, и пиши в description
някъде накрая Всичко за смарт телефоните.

За да съвпадне моя линк с твоите думи.

Само за проба 20 дена .
Какво ще кажеш?

E398
Потребител
Потребител
Posts: 632
Joined: Fri May 26, 2006 5:52 pm
Location: София

Post by E398 » Mon Jan 29, 2007 9:29 pm

Готово ;)

peter
Нов
Нов
Posts: 25
Joined: Mon Jan 29, 2007 9:13 am
Contact:

Post by peter » Mon Jan 29, 2007 9:42 pm

Сложи тага h1 с ключовите думи, той е много важен.

E398
Потребител
Потребител
Posts: 632
Joined: Fri May 26, 2006 5:52 pm
Location: София

Post by E398 » Mon Jan 29, 2007 9:47 pm

Ще обясниш ли ?

peter
Нов
Нов
Posts: 25
Joined: Mon Jan 29, 2007 9:13 am
Contact:

Post by peter » Tue Jan 30, 2007 8:21 pm

добави на сайта <h1>Ключова дума</h1>

E398
Потребител
Потребител
Posts: 632
Joined: Fri May 26, 2006 5:52 pm
Location: София

Post by E398 » Tue Jan 30, 2007 9:22 pm

Готово ;) Мерси. Дано подобри нещо. Иначе кога се рефрешват индексите в www.google.bg ?

Admin
Site Admin
Site Admin
Posts: 5
Joined: Thu Jan 01, 1970 12:00 am
Answers: 224

Post by Admin » Tue Jan 30, 2007 9:24 pm

^METALLICA^ wrote:Готово ;) Мерси. Дано подобри нещо. Иначе кога се рефрешват индексите в www.google.bg ?


Какво разбираш под рефрешват?

E398
Потребител
Потребител
Posts: 632
Joined: Fri May 26, 2006 5:52 pm
Location: София

Post by E398 » Tue Jan 30, 2007 9:25 pm

Ми в петък бях сложил сайта с индекс

Сайта е в разработка. Посетете форума. И в ww.google.bg моя сайт си вижда Сайта е в разработка. Посетете форума, а аз съм го сменил вече индекса:

www.smartphones-world.com

Иначе peter:

<h1>smartphone,smartphones,smartphones-world,smartphonesworld,smart,умнителефони,умни телефони,smartphones world,умни-телефони,google.bg,google,www.google.bg,http://google.bg,yahoo,msn,aem,gsm,телефони,sony ericsson,motorola,telefoni,umnitelefoni,umni telefoni,umni-telefoni,nokia,samsung,siemens,сименс,сиеменс,нокиа,нокия,моторола,самсунг,сони ериксон,саджем,sagem,qtek,кютек,hp,смартфон,смартфонс,смартфони,смартфона,смарт,търсене,форум,игри,забавление,новини,tursene,forum,igri,zabavlenie,novini,смарт,телефон,смарт телефон,смарт телефони,смарттелефони,telefon,smarttelefoni,smart telefon,smart telefoni,smarttelefoni,phone,mobilephone,winmobile,win mobile,windows mobile,win mobile 2002,win mobile 2003,win mobile 2005,winmobile2002,winmobile2003,winmobile2005,windows mobile 2002,windows mobile 2003,windows mobile 2005,windowsmobile2002,windowsmobile2003,windowsmobile2005,symbian,symbianos,symbian os,palm,palmos,palm os,linux,linuxos,linux os,blackberry,blackberry os,ngage,n-gage,ngageqd,n-gageqd,ngage qd,n gage,n gage qd,n gageqd,n-gage qd,n-gage qd,mpx220,mpx200</h1>

Така добре ли е ?

User avatar
DJCharge
Потребител
Потребител
Posts: 1003
Joined: Tue Oct 24, 2006 4:22 pm
Answers: 88
Location: Варна

Post by DJCharge » Tue Jan 30, 2007 9:47 pm

ЛОЛ :lol: къде там си ги бучнал :)

..няма ли начин да се скрият в DIV?

E398
Потребител
Потребител
Posts: 632
Joined: Fri May 26, 2006 5:52 pm
Location: София

Post by E398 » Tue Jan 30, 2007 9:50 pm

Xax, абе все тая да седят не пречат :lol:

Post Reply