Проблем :(

Всичко за извъндизайнерският профил на Вашият компютър
Post Reply
User avatar
staf
σχήπτρον
σχήπτρον
Posts: 4254
Joined: Sun Sep 25, 2005 10:14 pm
Answers: 9
Contact:

Проблем :(

Post by staf » Sun Jan 08, 2006 5:13 pm

Преди шест месеца имах същия проблем като този и много патих доста информация загубих от харда и сега неща да се повтори :cry: . Значи сестра ми сложила някаква програма за сменяне на скина Pack_Vista_Inspirat_1.1 се казва и програмата променила всичко.И сега Kaspersky много трудно го включвам, постоянно сам се изключва, други програми бъгват.За преинсталация трябва да изчакам около една седмица и нещо да се върне един човек защото сам не мога да го направя.Уж намерих къде се намира програмата в коя папка но там няма нищо пробвах да го изтрия но не ще.Дайте някакво предложение какво да правя, спешно е. :(

User avatar
bafitu
Много Редовен
Много Редовен
Posts: 1509
Joined: Mon Dec 12, 2005 9:12 am
Answers: 102
Location: Somewhere around nothing..

Post by bafitu » Sun Jan 08, 2006 5:17 pm

мм пробвай от контрол панела дето е за премахването на програмите да я унинсталл, но тя ако ти се е навряла яко и ти е подменила някой файлове в джама става кофти...затова слагай парола на джама да не пипат външни лица :)

User avatar
staf
σχήπτρον
σχήπτρον
Posts: 4254
Joined: Sun Sep 25, 2005 10:14 pm
Answers: 9
Contact:

Post by staf » Sun Jan 08, 2006 5:24 pm

Тази програма е няма там , как се слагат тия пароли ?

User avatar
bafitu
Много Редовен
Много Редовен
Posts: 1509
Joined: Mon Dec 12, 2005 9:12 am
Answers: 102
Location: Somewhere around nothing..

Post by bafitu » Sun Jan 08, 2006 5:28 pm

ам добре , а тая програма пусната ли е , в смисъл работи ли в момента ? ако работи долу на Task Bar-a натискаш дясното и цъкаш на Task Manager после на Processes , и тук са всички активни процеси , виж дали има нещо подобно с името на програмката и ако има му даи End Process.A пароли се слагат като се създаде от контрол панела там на юсери и създаваш нов юсер с парола и му задаваш правата абе малко е сложно за обяснение , но иначе е просто...сега ще се пробвам да я намеря тая програма да я видя за какво става въпрос..
ЕДИТ: Universal Vista Inspirat Brico Pack 1.1 ?
за тая ли ?

User avatar
staf
σχήπτρον
σχήπτρον
Posts: 4254
Joined: Sun Sep 25, 2005 10:14 pm
Answers: 9
Contact:

Post by staf » Sun Jan 08, 2006 5:35 pm

Изтрих папката на програмата която мисля че е но не се оправят нещата


Pack_Vista_Inspirat_1.1.exe

User avatar
morguL
Нов
Нов
Posts: 137
Joined: Fri Oct 28, 2005 10:56 am
Location: Sofia
Contact:

Post by morguL » Wed Jan 11, 2006 9:07 am

мен един от вариянтите е да пробваш през SAVE MODE на линдолса и да изтриеш от там тая папка ако пак нестане пробвай през MS DOS и ако и това не стане праиш формат на C:\ и след реинстала на линдолса правиш юсер на сестрати с ограничени действия само да може да си пуска програми и филми както и интернет страници без да може да трие да записва или копира.Или ако нети се иска формат пробвай с тая програма TuneUp Utilities 2006 много е добра и ми поправи всички грешки на линдолса има я http://torrents.linkos.bg/ и маиче и дата-та я има.

User avatar
staf
σχήπτρον
σχήπτρον
Posts: 4254
Joined: Sun Sep 25, 2005 10:14 pm
Answers: 9
Contact:

Post by staf » Wed Jan 11, 2006 11:30 am

Aз TuneUp Utilities ползвах и годе долу ми оправи работите..

User avatar
staf
σχήπτρον
σχήπτρον
Posts: 4254
Joined: Sun Sep 25, 2005 10:14 pm
Answers: 9
Contact:

Post by staf » Wed Jan 11, 2006 4:51 pm

Само едно нещо не мога да разбера как се гласят тези ограничения в кое меню, направих нов усер но за настройките му не ми е ясно :(

User avatar
morguL
Нов
Нов
Posts: 137
Joined: Fri Oct 28, 2005 10:56 am
Location: Sofia
Contact:

Post by morguL » Wed Jan 11, 2006 7:07 pm

Ми да сложиш ограничение на някой юзер става така -> Влизаш си в Control Panel от там User Accounts след това даваш пак на User Accounts и тук вече ти се отворил прозорец където сати юзерите и например на Guest юзера цъкаш на него и там като ти се отворил прозореца даваш ма Change my accounts type стандартното си е да е Администратор[Coputar Administrato] и даваш да е Limited и единствено ти остава да цъкнеп на Change my account type и този юзер е вече с ограничени права :)

Vampira
Нов
Нов
Posts: 3
Joined: Thu Dec 01, 2005 6:54 pm
Location: In The Vampire Castle
Contact:

Post by Vampira » Sun Jan 15, 2006 7:28 pm

Ми можеш да направиш 2 усера, а на сестра си да й сложш Limited. Така ще е ограничена. А ако тая програма ти прави проблеми ако искаш мога да ти преинстална уина.
Just Vampire!

Post Reply