ротация на картинки

User avatar
mute
Шаман
Шаман
Posts: 3127
Joined: Sun Sep 25, 2005 10:14 pm
Answers: 167
Location: between mind & heart
Contact:

ротация на картинки

Post by mute » Thu Sep 15, 2005 2:48 pm

как да направя така че имам примерно 50 картинки искам да се сменят примерно на 1 мин да са в някакав малак размер 100х100 рх и когато щтракна в/у картинката да се отваря голяма

може и само да се сменят през някакво време

Admin
Site Admin
Site Admin
Posts: 4
Joined: Thu Jan 01, 1970 12:00 am
Answers: 224

Re: ротация на картинки

Post by Admin » Thu Sep 15, 2005 3:10 pm

mute wrote:как да направя така че имам примерно 50 картинки искам да се сменят примерно на 1 мин да са в някакав малак размер 100х100 рх и когато щтракна в/у картинката да се отваря голяма

може и само да се сменят през някакво време
Трябва да видя как беше кода .
Има готови кодове в http://www.javascriptkit.com/cutpastejava.shtml

User avatar
mute
Шаман
Шаман
Posts: 3127
Joined: Sun Sep 25, 2005 10:14 pm
Answers: 167
Location: between mind & heart
Contact:

Post by mute » Thu Sep 15, 2005 4:51 pm

благодаря ще потарся

използвам сащата тема да не флудя вижте това
http://100.maxcom-bg.com/fm
картинката е размазана а когато я отварям от моя комп си е наред какъв може да е проблема немисее случвало досега

Admin
Site Admin
Site Admin
Posts: 4
Joined: Thu Jan 01, 1970 12:00 am
Answers: 224

Post by Admin » Thu Sep 15, 2005 6:27 pm

mute wrote:благодаря ще потарся

използвам сащата тема да не флудя вижте това
http://100.maxcom-bg.com/fm
картинката е размазана а когато я отварям от моя комп си е наред какъв може да е проблема немисее случвало досега
Свалих целия сайт и пак не разбрах защо тази картинка е скапана.
Самата картинка свалих но ми дава само половинара от нея.
Смени картинката и пробвай пак.

Admin
Site Admin
Site Admin
Posts: 4
Joined: Thu Jan 01, 1970 12:00 am
Answers: 224

Re: ротация на картинки

Post by Admin » Thu Sep 15, 2005 7:34 pm

mute wrote:как да направя така че имам примерно 50 картинки искам да се сменят примерно на 1 мин да са в някакав малак размер 100х100 рх и когато щтракна в/у картинката да се отваря голяма

може и само да се сменят през някакво време
Ето ти един код за смяна на пет картинки.
http://www.javascriptkit.com/script/scr ... lide.shtml
Може да го преработиш да ти сменя 50 картинки.

Ето още един:
http://www.javascriptkit.com/script/scr ... show.shtml

Пак:
http://www.javascriptkit.com/script/scr ... lide.shtml

Ако не се оправиш мога аз да пробвам да променя кода за
еди колко си картинки.
Last edited by Admin on Wed May 03, 2006 6:42 pm, edited 1 time in total.

User avatar
mute
Шаман
Шаман
Posts: 3127
Joined: Sun Sep 25, 2005 10:14 pm
Answers: 167
Location: between mind & heart
Contact:

Post by mute » Thu Sep 15, 2005 8:45 pm

сега ще пробвам
а можели да сложиш и линк кам картинката

edit: пробвах и трита. парвия ми хареса наи много аз си го преработих до повече картинки :)

благодарности :)

User avatar
mute
Шаман
Шаман
Posts: 3127
Joined: Sun Sep 25, 2005 10:14 pm
Answers: 167
Location: between mind & heart
Contact:

Post by mute » Fri Sep 16, 2005 2:45 pm

звучи смешно но се оказа че проблема е всамия сървер непоказва правилно картинката качих на друг сървер и се виждаше точно както трябва да имате някви предложения ?

User avatar
mute
Шаман
Шаман
Posts: 3127
Joined: Sun Sep 25, 2005 10:14 pm
Answers: 167
Location: between mind & heart
Contact:

Post by mute » Tue Sep 20, 2005 2:05 pm

следния проблем с джава скрипта дето ми го даде парвия само значи когато саита е на моя сървар http://100.maxcom-bg.com/fmbg/ скрипта си работи но като го качих на друг ми излиза празно квадратче ето тук
http://www.ogledalo.5gigs.com/fm/

Admin
Site Admin
Site Admin
Posts: 4
Joined: Thu Jan 01, 1970 12:00 am
Answers: 224

Post by Admin » Tue Sep 20, 2005 2:20 pm

mute wrote:звучи смешно но се оказа че проблема е всамия сървер непоказва правилно картинката качих на друг сървер и се виждаше точно както трябва да имате някви предложения ?
Това е javascript.
Този език не се изпълнява на сървъра и няма как да е от него.
По скоро или в браузера ти е проблема или картинката не е била
където трябва първия път.

User avatar
mute
Шаман
Шаман
Posts: 3127
Joined: Sun Sep 25, 2005 10:14 pm
Answers: 167
Location: between mind & heart
Contact:

Post by mute » Tue Sep 20, 2005 5:33 pm

ами копирам цялата папка на сарвара такаче неможе да ги няма картинките

Post Reply