Какви са кодовете?

User avatar
bafitu
Много Редовен
Много Редовен
Posts: 1509
Joined: Mon Dec 12, 2005 9:12 am
Answers: 102
Location: Somewhere around nothing..

Post by bafitu » Fri Jan 27, 2006 9:46 am

Добре ама хайде на хит.бг ми сложи бан :wink: незнам обаче дали изобщо ще свали страниците..

User avatar
staf
Шаман
Шаман
Posts: 4254
Joined: Sun Sep 25, 2005 10:14 pm
Answers: 9

Post by staf » Fri Jan 27, 2006 9:49 am

bafitu wrote:Добре ама хайде на хит.бг ми сложи бан :wink: незнам обаче дали изобщо ще свали страниците..
Забравих там не подържа пхп

Admin
Site Admin
Site Admin
Posts: 4
Joined: Thu Jan 01, 1970 12:00 am
Answers: 224

Post by Admin » Fri Jan 27, 2006 4:39 pm

Е добре де.
Само говорите. :o
НЯма да има бан.
В http://test.wthost.net няма друго освен html файлове.
КАкво от това.
КАк ще изтеглиш цялата директория.
МАй не знаете на какъв принцип работят тези програми за които
говорите. :)
В крайна сметка :
КАква е паролата?

User avatar
bafitu
Много Редовен
Много Редовен
Posts: 1509
Joined: Mon Dec 12, 2005 9:12 am
Answers: 102
Location: Somewhere around nothing..

Post by bafitu » Fri Jan 27, 2006 5:39 pm

ами аз знам само 2 :)
index и pass вече ти може да сложиш файл lasdskdflksdjfdsf.html следователно и паролата ще е lasdskdflksdjfdsf как да я позная :)

Admin
Site Admin
Site Admin
Posts: 4
Joined: Thu Jan 01, 1970 12:00 am
Answers: 224

Post by Admin » Fri Jan 27, 2006 6:04 pm

Е нали някакви програми за изтеглянв на файлове от папката

User avatar
bafitu
Много Редовен
Много Редовен
Posts: 1509
Joined: Mon Dec 12, 2005 9:12 am
Answers: 102
Location: Somewhere around nothing..

Post by bafitu » Fri Jan 27, 2006 6:07 pm

Кой ти говори за програми , нищо няма да стане с тях :) не съм пробвал ама 99,999% съм сигурен , че няма да стане нищо понеже те търсят в кода линк към файл...който невярва нека пробва...

Admin
Site Admin
Site Admin
Posts: 4
Joined: Thu Jan 01, 1970 12:00 am
Answers: 224

Post by Admin » Fri Jan 27, 2006 6:11 pm

bafitu wrote:Кой ти говори за програми , нищо няма да стане с тях :) не съм пробвал ама 99,999% съм сигурен , че няма да стане нищо понеже те търсят в кода линк към файл...който невярва нека пробва...
Именно.
Не може да преравя директорията. :wink:

User avatar
fena
Web-tourist
Web-tourist
Posts: 2612
Joined: Sun Sep 25, 2005 10:14 pm
Answers: 15

Post by fena » Sun Jan 29, 2006 3:58 pm

хубу разбрахме че е супер защита, сега дай самият скрипт :) да го имаме :)

User avatar
staf
Шаман
Шаман
Posts: 4254
Joined: Sun Sep 25, 2005 10:14 pm
Answers: 9

Post by staf » Sun Jan 29, 2006 4:05 pm

Code: Select all

<HTML>
<HEAD>
<TITLE>Gate Keeper</TITLE>

<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
<!--

function goForit&#40;&#41; &#123;
  var location;
  var password;
  password=this.document.testform.inputbox.value
  location=password + ".html"
  fetch&#40;location&#41;
  theKeeper=window.close&#40;&#41;
&#125;

function fetch&#40;location&#41; &#123;
  var root;
  if &#40;opener.closed&#41; &#123;
    root=window.open&#40;'','theKeepersGopher','toolbar=yes,location=yes,status=yes,menubar=yes,scrollbars=yes,resizable=yes,copyhistory=no'&#41;;
    root.location.href = location;
  &#125; else &#123;
    opener.location.href = location;
  &#125;
&#125;
-->
</SCRIPT>

</HEAD>

<BODY>

<TABLE BORDER=0 CELLPADDING=0 CELLSPACING=0 WIDTH=100%>
<TR>
<TD ROWSPAN=2 WIDTH=50%>
&nbsp;&nbsp;

<TD WIDTH=50% ALIGN=CENTER VALIGN=MIDDLE>
<FONT FACE="ARIAL" SIZE=2><B>Napishi parolata</B></FONT><BR>
&nbsp;

<TR>
<TD WIDTH=50% ALIGN=CENTER VALIGN=BOTTOM>
<CENTER>
<FORM NAME="testform">
<INPUT TYPE="text" NAME="inputbox" VALUE="" size=20>
<INPUT TYPE="button" NAME="button" Value="Send" onClick="goForit&#40;this.form&#41;">







</FORM>
</CENTER>


</TABLE>

</BODY>

</HTML>

Admin
Site Admin
Site Admin
Posts: 4
Joined: Thu Jan 01, 1970 12:00 am
Answers: 224

Post by Admin » Sun Jan 29, 2006 4:11 pm


Post Reply