WordPress - Всичко за блог системата

OpenCart WordPress Joomla Mambo IPB E107 и т.н.
User avatar
djman
Гуру
Гуру
Posts: 2796
Joined: Sat Sep 12, 2009 8:07 am
Answers: 107

Post by djman » Mon Jan 11, 2010 1:07 am

svilkaa wrote:@djman, вграденият темплейт таг няма ли да ти свърши работа ?

Code: Select all

<?php wp_tag_cloud&#40;'number=30'&#41;; ?>
Мерси :?:

Knoppix_
Турист
Турист
Posts: 322
Joined: Mon Aug 24, 2009 11:55 am

Относно плугин

Post by Knoppix_ » Mon Jan 11, 2010 1:56 pm

Здравейте, става въпрос за blog.pic.bg/сайт, който е с уорд прес и готов шаблон само че нещо не мога да разбера защо новините не ми излизат между стрелките така че да мога да цъкма по тях надявам се някой да ме опъти къде да бръкна ..

firefly
Турист
Турист
Posts: 274
Joined: Sat Jan 14, 2006 3:22 pm
Location: Gabrovo

Post by firefly » Mon Jan 11, 2010 8:12 pm

За да ти излизат там, обикновено трябва на избрани новини да се сложи custom field в зависимост от скинът, който ползваш.

Knoppix_
Турист
Турист
Posts: 322
Joined: Mon Aug 24, 2009 11:55 am

Post by Knoppix_ » Tue Jan 12, 2010 11:56 am

firefly wrote:За да ти излизат там, обикновено трябва на избрани новини да се сложи custom field в зависимост от скинът, който ползваш.
Е да ... ама какво трябва да е това custom field че нещо не мгоа да се оправя скина е платен на egamer

firefly
Турист
Турист
Posts: 274
Joined: Sat Jan 14, 2006 3:22 pm
Location: Gabrovo

Post by firefly » Tue Jan 12, 2010 9:22 pm

Custom field-a обикновено е "Featured", но може и да е различен. Щом ти платен скинът, значи трябва да е описано някъде.
Дай точен линк към скина, който ползваш и ще ти кажа.

Knoppix_
Турист
Турист
Posts: 322
Joined: Mon Aug 24, 2009 11:55 am

Post by Knoppix_ » Wed Jan 13, 2010 9:24 am

firefly wrote:Custom field-a обикновено е "Featured", но може и да е различен. Щом ти платен скинът, значи трябва да е описано някъде.
Дай точен линк към скина, който ползваш и ще ти кажа.

http://www.elegantthemes.com/preview/eGamer/

User avatar
svilkaa
Много Редовен
Много Редовен
Posts: 1601
Joined: Wed Mar 21, 2007 6:43 pm
Answers: 260
Location: Русе
Contact:

Post by svilkaa » Wed Jan 13, 2010 3:30 pm

http://www.elegantthemes.com/gallery/egamer/readme.html
2. How do I add the thumbnails to my posts?

eNews utilizes a script called TimThumb to automatically resize images. Whenever you make a new post you will need to add a custom field. Scroll down below the text editor and click on the "custom fields" link. In the "Name" section, input "Thumbnail" (this is case sensitive). In the "Value" area, input the url to your thumbnail image. Your image will automatically be resized and cropped. The image must be hosted on your domain. (this is to protect against bandwidth left)

Important Note: You must CHMOD the "cache" folder located in the eNews directory to 777 for this script to work. You can CHMOD (change the permissions) of a file using your favorite FTP program. If you are confused try following this tutorial. Of course instead of CHMODing the template folder (as in the tutorial) you would CHMOD the "cache" folder found within your theme's directory.
Я пробвай това

Knoppix_
Турист
Турист
Posts: 322
Joined: Mon Aug 24, 2009 11:55 am

Post by Knoppix_ » Thu Jan 14, 2010 7:14 am

Оправих се с тази дивотия трябвало да имам една категория featured и стана всичко .. само че сега имам въпрос има ли някакъв модул или плугин с който да мога да импортна скайп статус или някак да си да могат да се свържат с админската част хора който се занимават с блога през скайп !?

User avatar
svilkaa
Много Редовен
Много Редовен
Posts: 1601
Joined: Wed Mar 21, 2007 6:43 pm
Answers: 260
Location: Русе
Contact:

Post by svilkaa » Thu Jan 14, 2010 7:55 am

Използвай Skype бутоните за целта.
skype.com/intl/en/share/buttons/

Knoppix_
Турист
Турист
Posts: 322
Joined: Mon Aug 24, 2009 11:55 am

Post by Knoppix_ » Thu Jan 14, 2010 10:20 am

svilkaa wrote:Използвай Skype бутоните за целта.
skype.com/intl/en/share/buttons/
Мерси справих се това и надявам се последен въпрос има ли начин дадена категория да я скрия да не се показва в менюто и как става .. искам да я има като категория просто да не се показва

Post Reply