Как да премахна текст от графика?

Всичко за Adobe продукта. Уроци и въпроси.
Post Reply
User avatar
kpacuTo
Нов
Нов
Posts: 65
Joined: Fri Feb 09, 2007 10:52 pm
Location: Hacked
Contact:

Как да премахна текст от графика?

Post by kpacuTo » Thu Mar 22, 2007 3:43 pm

Искам да махна текста и да сложа нов.
Казаха ми че ставало с Clone Stamp Tool но било голяма играчка докато се получи исканото .Пробвах по този начин но като започна ми изписва следното:

Code: Select all

Could not use the clone stamp because the area to clone has not been difined (Alt- click to define a source point)


Помагайте ...
Hacked

User avatar
adrian
Шаман
Шаман
Posts: 3227
Joined: Sat May 27, 2006 7:28 pm
Answers: 370
Location: София

Post by adrian » Thu Mar 22, 2007 5:51 pm

Дай снимката и ще ти махна текста :) Иначе с Clone Samp Tool ще направя урок в събота или неделя, зависи кога съм свободен :)

User avatar
PoDMaTRiX
Потребител
Потребител
Posts: 1081
Joined: Sat Jul 08, 2006 8:03 pm
Answers: 17
Location: Ловеч
Contact:

Post by PoDMaTRiX » Thu Mar 22, 2007 5:57 pm

Натисни Alt, задръж го и цъкни на мястото което ще ти е източник и си рисувай с него :)

User avatar
mitko876
Потребител
Потребител
Posts: 843
Joined: Wed Feb 15, 2006 7:17 pm

Post by mitko876 » Thu Mar 22, 2007 6:07 pm

да наистина с печата е голяма играчка е за тези който още не са го усфойли добре

User avatar
kpacuTo
Нов
Нов
Posts: 65
Joined: Fri Feb 09, 2007 10:52 pm
Location: Hacked
Contact:

Post by kpacuTo » Thu Mar 22, 2007 6:26 pm

adrian wrote:Дай снимката и ще ти махна текста :) Иначе с Clone Samp Tool ще направя урок в събота или неделя, зависи кога съм свободен :)

Не можеш ли да ми кажеш къде е проблема че изписва това съобщение защото не е само една снимка.
Даи си skype ако имаш там да се разберем
Hacked

User avatar
PoDMaTRiX
Потребител
Потребител
Posts: 1081
Joined: Sat Jul 08, 2006 8:03 pm
Answers: 17
Location: Ловеч
Contact:

Post by PoDMaTRiX » Thu Mar 22, 2007 6:45 pm

PoDMaTRiX wrote:Натисни Alt, задръж го и цъкни на мястото което ще ти е източник и си рисувай с него :)


Май не четеш. Затова ти идкарва това съобщение :)

User avatar
adrian
Шаман
Шаман
Posts: 3227
Joined: Sat May 27, 2006 7:28 pm
Answers: 370
Location: София

Post by adrian » Fri Mar 23, 2007 6:27 am

kpacuTo wrote:
adrian wrote:Дай снимката и ще ти махна текста :) Иначе с Clone Samp Tool ще направя урок в събота или неделя, зависи кога съм свободен :)

Не можеш ли да ми кажеш къде е проблема че изписва това съобщение защото не е само една снимка.
Даи си skype ако имаш там да се разберем


PoDMaTRiX написа:
Натисни Alt, задръж го и цъкни на мястото което ще ти е източник и си рисувай с него
PoDMaTRiX ти отговори на въпроса :) А иначе skype ми е adr1ann. Пиши и ще ти обясня по-подробно работата с Clone Stamp Tool

User avatar
Soul_Stealler
Web-tourist
Web-tourist
Posts: 3559
Joined: Tue Dec 20, 2005 3:52 pm
Answers: 112
Location: София
Contact:

Post by Soul_Stealler » Fri Mar 23, 2007 12:18 pm

Може да използваш също така и Heal Tool-a след като си минал с Clone Stamp-a :)
Според мен ще стане по-добре :wink:

User avatar
PoDMaTRiX
Потребител
Потребител
Posts: 1081
Joined: Sat Jul 08, 2006 8:03 pm
Answers: 17
Location: Ловеч
Contact:

Post by PoDMaTRiX » Fri Mar 23, 2007 9:43 pm

Ако ти трябва все още цък. Това е урок за работата с Clone Stamp Tool.

User avatar
kpacuTo
Нов
Нов
Posts: 65
Joined: Fri Feb 09, 2007 10:52 pm
Location: Hacked
Contact:

Post by kpacuTo » Sun Mar 25, 2007 12:25 am

Благодаря на всички за помощта
Hacked

Post Reply