до никъде не стигнах

svet
Нов
Нов
Posts: 92
Joined: Mon Apr 03, 2006 3:16 pm
Location: софия
Contact:

до никъде не стигнах

Post by svet » Mon Apr 17, 2006 7:57 pm

та избрах си net4u.free.bg
и от там нататък не мога да се оправя
идва момента с качването на фаилове,браузвам и нищо и нищо не става,как трябва точно да качвам фаиловете си има ли някакъв ред,аз си направих саитчето и си го сеивах в една папка,дали всяка страница от саита се качва отделно,а защо като кача нещо нито една снимка не излиза,а се появяват празни полета с х,,как да разбера тези неща,трябва ли снимка по снимка да се качвеат или как
моля някои които има време да ми обясни

:( :( :(

our
Потребител
Потребител
Posts: 1401
Joined: Sat Oct 01, 2005 4:33 pm
Answers: 17
Location: Горна Оряховица
Contact:

Post by our » Tue Apr 18, 2006 7:38 am

Ами сайта си има подпапки предполагам, в които са снимките. Папката със снимките трябва също да се качи като и папката и снимките трябва да са със същите имена, с които са били на твоя компютър.

User avatar
burkoff
Нов
Нов
Posts: 176
Joined: Sat Apr 01, 2006 7:20 am
Location: студентско общежитие 2
Contact:

;))

Post by burkoff » Thu Apr 20, 2006 12:17 pm

савсем на бърсо прегледах саита ти
да разгледаме инфото на една от картинките Ти
за път си и указал това
http://net4u.free.bg/Svelanna/papka%20s ... g_left.gif

съветвам те да не си усложняваш живта толкова много
и да припомня %20 - е един интервал
моят съвт е да си направиш една пака "img" примерно и в неяда слагаш всички картинки
следователно като иска да листнеш картинка ще пишесх така

Code: Select all

<img src="img/kartinka1.jpg" border="0" />
т.е посочваш че картинката ти се намира в директория "img" спазвай тези елементарни правила няма да имаш проблеми ;)
*да се върнем на промера по горе
http://net4u.free.bg/Svelanna/papka%20s ... g_left.gif
тествай и ще видиш че такава картинка нямаш
по добре не ползвай генератори а научи как да си пишеш сам сорса на HTML не е толкова сложен уверявам те ;)

svet
Нов
Нов
Posts: 92
Joined: Mon Apr 03, 2006 3:16 pm
Location: софия
Contact:

Post by svet » Thu Apr 20, 2006 9:09 pm

да,мерси много за отговора ти,аз съм още начинаеща и тези картинки,и техните линкове докато го схвана, :? :? :?

our
Потребител
Потребител
Posts: 1401
Joined: Sat Oct 01, 2005 4:33 pm
Answers: 17
Location: Горна Оряховица
Contact:

Post by our » Thu Apr 20, 2006 9:11 pm

Не се разправяй много много !!! :P :) :D Давай да видим какво си скалъпила ;)

svet
Нов
Нов
Posts: 92
Joined: Mon Apr 03, 2006 3:16 pm
Location: софия
Contact:

Post by svet » Thu Apr 20, 2006 9:19 pm

ааа личен саит съм си направила
ама малко ме е срам да го пусна тук
а и като знам вие какви саитове правите
чак флаш
:D :wink:

svet
Нов
Нов
Posts: 92
Joined: Mon Apr 03, 2006 3:16 pm
Location: софия
Contact:

Post by svet » Thu Apr 20, 2006 9:34 pm

изтеглих си флаш темплеити къде ли могат да се преработват,аз работя на фронт пеидж а трудно ли е изучаването на флаш
www.webandsoul.com
www.eye4u.com

User avatar
mute
Шаман
Шаман
Posts: 3127
Joined: Sun Sep 25, 2005 10:14 pm
Answers: 167
Location: between mind & heart
Contact:

Post by mute » Thu Apr 20, 2006 9:37 pm

еми незнам дали е трудно изглежда доста трудно :) обикновенно в флаш темплеитите има фаилове .fla трябва тях да отвориш и преработиш и после да ги сеивниш в .swf
може да гледаш уроци за флаш от тук www.studio-bg.com

svet
Нов
Нов
Posts: 92
Joined: Mon Apr 03, 2006 3:16 pm
Location: софия
Contact:

Post by svet » Thu Apr 20, 2006 10:04 pm

mute маи първо трябва да почета за фотошоп,а в тези уроци пише създаите нов флаш фаил и т.н. това с фотошоп ли става???.
а можеш ли да ми дадеш някои линк да си изтегля крак на фотошоп

User avatar
mute
Шаман
Шаман
Posts: 3127
Joined: Sun Sep 25, 2005 10:14 pm
Answers: 167
Location: between mind & heart
Contact:

Post by mute » Thu Apr 20, 2006 10:12 pm

НЕ в самия флаш си има NEW Domument там може да рисувяш сущо макар да не е същото като фотошоп или другия вариант е да нарисуваш картинката на фотошоп и после да я вкараш в флаш с опцията inport/export ot менюто file

ето тука има тема как да се регестрира фотошоп-а
http://forum.studio-bg.com/index.php?showtopic=58

Post Reply