Инсталация на PHPBB форуми

Всичко за извъндизайнерският профил на Вашият компютър
Dido_net
Много Редовен
Много Редовен
Posts: 1570
Joined: Sat Oct 01, 2005 12:43 pm
Answers: 16
Location: Хасково

Инсталация на PHPBB форуми

Post by Dido_net » Sat Oct 01, 2005 12:49 pm

Имам проблем при инсталацията :cry:
Можете ли да ми кажете как да си направя датабейс ?
И нещо като го прменя онзи файл дето променя паса и юзъра на phpmyadmin не мога да вляза с обновените Усър нейм и парола.

User avatar
amd
Web-tourist
Web-tourist
Posts: 16
Joined: Sun Sep 25, 2005 10:14 pm
Answers: 1
Location: София

Re: Инсталация на PHPBB форуми

Post by amd » Sat Oct 01, 2005 1:26 pm

Има някакъв проблем явно.
Що не инсталираш пак hampp-a и да пробваш отново.
И аз имах подобен проблем и инсталирах хампп-а няколко пъти.

Dido_net
Много Редовен
Много Редовен
Posts: 1570
Joined: Sat Oct 01, 2005 12:43 pm
Answers: 16
Location: Хасково

Post by Dido_net » Sat Oct 01, 2005 3:34 pm

Оправих го , бях сложил по-стара версия на Хамп-а.
Но сега идва още един проблем :lol: :
Когато ще инсталирам форума , пише всичко както трябва и :
phpBB : Critical Error

Could not connect to the database

Admin
Site Admin
Site Admin
Posts: 5
Joined: Thu Jan 01, 1970 12:00 am
Answers: 224

Post by Admin » Sat Oct 01, 2005 4:03 pm

Dido_net wrote:Оправих го , бях сложил по-стара версия на Хамп-а.
Но сега идва още един проблем :lol: :
Когато ще инсталирам форума , пише всичко както трябва и :
phpBB : Critical Error

Could not connect to the database
Кога я дава тази грешка.
По време на инсталацията на форума или след като вече е стартиран и е работел.

Dido_net
Много Редовен
Много Редовен
Posts: 1570
Joined: Sat Oct 01, 2005 12:43 pm
Answers: 16
Location: Хасково

Post by Dido_net » Sat Oct 01, 2005 4:08 pm

Когато цъкна да се инсталира форума :cry:
Не знам освен тва да направя база данни дали не иска още настройки :roll:

Admin
Site Admin
Site Admin
Posts: 5
Joined: Thu Jan 01, 1970 12:00 am
Answers: 224

Post by Admin » Sat Oct 01, 2005 4:14 pm

Dido_net wrote:Когато цъкна да се инсталира форума :cry:
Не знам освен тва да направя база данни дали не иска още настройки :roll:
Всяка база данни си има име,юзър и парола.

При инсталацията на форума ти иска
1.Име на базата данни.
2.USER на базата данни
3.ПАрола на базата данни.

Нали ги попълваш коректно?

Точно там има грешка.

Dido_net
Много Редовен
Много Редовен
Posts: 1570
Joined: Sat Oct 01, 2005 12:43 pm
Answers: 16
Location: Хасково

Post by Dido_net » Sat Oct 01, 2005 4:19 pm

От къде да го разбера това за юзъра и ... ?
ето скриин шотове :
[1]
[2]

Admin
Site Admin
Site Admin
Posts: 5
Joined: Thu Jan 01, 1970 12:00 am
Answers: 224

Post by Admin » Sat Oct 01, 2005 4:26 pm

Dido_net wrote:От къде да го разбера това за юзъра и ... ?
ето скриин шотове :
[1]
[2]
Влезнах ти в PHPMYADMIN-a.
НЕ си направил база данни както е написано в урока.
НЕ си променил config файла както е описано в другия урок.

Прочети ги пак внимателно.

Dido_net
Много Редовен
Много Редовен
Posts: 1570
Joined: Sat Oct 01, 2005 12:43 pm
Answers: 16
Location: Хасково

Post by Dido_net » Sat Oct 01, 2005 4:28 pm

Бреййй !
Промених го на 3-та места и 3-те работи !
и как така ще ми влезнеш в Пхп админа ? :shock:
Аре кажи кво да правя :(

Admin
Site Admin
Site Admin
Posts: 5
Joined: Thu Jan 01, 1970 12:00 am
Answers: 224

Post by Admin » Sat Oct 01, 2005 4:32 pm

Dido_net wrote:Бреййй !
Промених го на 3-та места и 3-те работи !
и как така ще ми влезнеш в Пхп админа ? :shock:
Аре кажи кво да правя :(
Ето ти линка през които влезнах:
http://213.145.112.42/phpmyadmin/

USER: root
PASS: няма

и влизам.
Следователно нещо не е променено както трябва.
НЕзнам какво е то.
Видях че няма създадена база данни за форума както е описано в урока.

Post Reply