Инсталация на PHPBB форуми

Всичко за извъндизайнерският профил на Вашият компютър
Dido_net
Много Редовен
Много Редовен
Posts: 1570
Joined: Sat Oct 01, 2005 12:43 pm
Answers: 16
Location: Хасково

Post by Dido_net » Sat Oct 01, 2005 4:41 pm

Казвай к'во да правя :D
чакам ЛС или ново мнение

Admin
Site Admin
Site Admin
Posts: 5
Joined: Thu Jan 01, 1970 12:00 am
Answers: 224

Post by Admin » Sat Oct 01, 2005 4:46 pm

Dido_net wrote:Казвай к'во да правя :D
чакам ЛС или ново мнение
Добре.
Гледай сега какво може да се направи.

Деинсталираш xammp-a.
Изтриваш папкатa /xampp/ за да почнеш на чисто.

Инсталираш отново xampp и не пипаш нищо в phpmyadmin нито
в config файла.

Създаваш една база данни phpbb през phpmyadmin и след
това инсталираш форума като за user пишеш root а на
парола нищо не пишеш.
Инсталираш forum-a и ми казваш.
След това продължаваме.
Ако има проблем по време на инстала пак казваш.

Така докато не стане. :)

Dido_net
Много Редовен
Много Редовен
Posts: 1570
Joined: Sat Oct 01, 2005 12:43 pm
Answers: 16
Location: Хасково

Post by Dido_net » Sat Oct 01, 2005 4:50 pm

Чеки :wink:
Каква да бъде базата данни ?

Dido_net
Много Редовен
Много Редовен
Posts: 1570
Joined: Sat Oct 01, 2005 12:43 pm
Answers: 16
Location: Хасково

Post by Dido_net » Sat Oct 01, 2005 4:56 pm

а?

Admin
Site Admin
Site Admin
Posts: 5
Joined: Thu Jan 01, 1970 12:00 am
Answers: 224

Post by Admin » Sat Oct 01, 2005 5:09 pm

Dido_net wrote:Чеки :wink:
Каква да бъде базата данни ?
Ами просто създаваш една база данни с име phpbb
както е описано в урока.

Аз ще проверя дали си направил всичко както трябва.

Admin
Site Admin
Site Admin
Posts: 5
Joined: Thu Jan 01, 1970 12:00 am
Answers: 224

Post by Admin » Sat Oct 01, 2005 5:10 pm

Видях че си я направил.
Продължавай

Admin
Site Admin
Site Admin
Posts: 5
Joined: Thu Jan 01, 1970 12:00 am
Answers: 224

Post by Admin » Sat Oct 01, 2005 5:33 pm

Накрая на урока за качване на форум има обяснение как да оправиш един проблрм при регистрацията на user-и те.
НАй накрая на урока е описан проблема и как да го оправиш.

Dido_net
Много Редовен
Много Редовен
Posts: 1570
Joined: Sat Oct 01, 2005 12:43 pm
Answers: 16
Location: Хасково

Post by Dido_net » Sun Oct 02, 2005 11:19 am

Сега пък защо не мога да вляза в админ панела ? :evil:

Admin
Site Admin
Site Admin
Posts: 5
Joined: Thu Jan 01, 1970 12:00 am
Answers: 224

Post by Admin » Sun Oct 02, 2005 11:26 am

Dido_net wrote:Сега пък защо не мога да вляза в админ панела ? :evil:
Възможно ли е да си забравил юзера или паролата?
Имат значение малки и големи букви.
PAS не е същото като pas

Dido_net
Много Редовен
Много Редовен
Posts: 1570
Joined: Sat Oct 01, 2005 12:43 pm
Answers: 16
Location: Хасково

Post by Dido_net » Sun Oct 02, 2005 11:37 am

Когато съм логнат в форума и като цъкна "Админ панел" и виж к'во става :( :
http://error-a.hit.bg/Untitled-3%20copy.gif
http://error-a.hit.bg/Untitled-4%20copy.gif

Post Reply