<code></code>

User avatar
Soul_Stealler
Web-tourist
Web-tourist
Posts: 3559
Joined: Tue Dec 20, 2005 3:52 pm
Answers: 112
Location: София
Contact:

<code></code>

Post by Soul_Stealler » Sat Apr 29, 2006 6:29 pm

Някакви идеи защо това не става?

Code: Select all

<code><a href="http&#58;//search.coolinc.info" target=_blank><IMG alt="Българската PHP търсачка за линкове" border=0 width=88 height=31 src="http&#58;//search.coolinc.info/banner_6.gif"></a></code>
:roll:

User avatar
fena
Web-tourist
Web-tourist
Posts: 2612
Joined: Sun Sep 25, 2005 10:14 pm
Answers: 15

Re: <code></code>

Post by fena » Sat Apr 29, 2006 7:56 pm

Soul_Stealler wrote:Някакви идеи защо това не става?

Code: Select all

<code><a href="http&#58;//search.coolinc.info" target=_blank><IMG alt="Българската PHP търсачка за линкове" border=0 width=88 height=31 src="http&#58;//search.coolinc.info/banner_6.gif"></a></code>
:roll:
Щото първо се пише src след Img тага!!!

Code: Select all

<code><a href="http&#58;//search.coolinc.info" target=_blank><IMG src="http&#58;//search.coolinc.info/banner_6.gif" alt="Българската PHP търсачка за линкове" border=0 width=88 height=31 ></a></code>
Първо главното, после опциите към картинката :)

User avatar
Soul_Stealler
Web-tourist
Web-tourist
Posts: 3559
Joined: Tue Dec 20, 2005 3:52 pm
Answers: 112
Location: София
Contact:

Post by Soul_Stealler » Sat Apr 29, 2006 8:08 pm

пак не става... :shock: Ето, виж http://search.coolinc.info/banners.php

Admin
Site Admin
Site Admin
Posts: 4
Joined: Thu Jan 01, 1970 12:00 am
Answers: 224

Re: <code></code>

Post by Admin » Sat Apr 29, 2006 8:15 pm

Soul_Stealler wrote:Някакви идеи защо това не става?

Code: Select all

<code><a href="http&#58;//search.coolinc.info" target=_blank><IMG alt="Българската PHP търсачка за линкове" border=0 width=88 height=31 src="http&#58;//search.coolinc.info/banner_6.gif"></a></code>

Fena този път не е разбрал въпроса и се изказва неподготвен.
Аз да му го върна дето ме засече за FTP-то. :)



Искаш да напишеш код в HTML страницата ли и да не се изпълни?
Ето какво може да направиш.

Code: Select all

&lt;a href="http&#58;//search.coolinc.info" target=_blank>  
&lt;IMG src="http&#58;//search.coolinc.info/banner_6.gif" alt="Българската PHP търсачка за линкове" border=0 width=88 height=31 >&lt;/a>



Заменяш < с &lt; и кода няма да се изпълни.

Ето ти демо:

http://web-tourist.net/project/nvidia/code.html

User avatar
fena
Web-tourist
Web-tourist
Posts: 2612
Joined: Sun Sep 25, 2005 10:14 pm
Answers: 15

Post by fena » Sat Apr 29, 2006 8:46 pm

Ооо, да се беше оточнил, ми сложи кода в <textarea></textarea> и няма да имаш проблеми, ти сам си избираш, на админа версията също е добра...дори може да е по-добра ако се нагласят цветовете...сам си избери

User avatar
Soul_Stealler
Web-tourist
Web-tourist
Posts: 3559
Joined: Tue Dec 20, 2005 3:52 pm
Answers: 112
Location: София
Contact:

Post by Soul_Stealler » Sat Apr 29, 2006 8:57 pm

perfect :D ...Точно това търсех...10х

User avatar
fena
Web-tourist
Web-tourist
Posts: 2612
Joined: Sun Sep 25, 2005 10:14 pm
Answers: 15

Post by fena » Sat Apr 29, 2006 9:03 pm

сложи му едно <center></center> на кода да изглежда по-добре, ако се бориш за валидна страница <table align="center" border="0"></table>

защото <center> вече е излезнал от употреба...

User avatar
Soul_Stealler
Web-tourist
Web-tourist
Posts: 3559
Joined: Tue Dec 20, 2005 3:52 pm
Answers: 112
Location: София
Contact:

Post by Soul_Stealler » Sat Apr 29, 2006 9:06 pm

Центрирах го в средата, ама май вляво изглеждаше по-добре... :shock:

User avatar
fena
Web-tourist
Web-tourist
Posts: 2612
Joined: Sun Sep 25, 2005 10:14 pm
Answers: 15

Post by fena » Sat Apr 29, 2006 9:13 pm

Е ти си приценяваш, на мен лично така по ми харесва

User avatar
staf
Шаман
Шаман
Posts: 4254
Joined: Sun Sep 25, 2005 10:14 pm
Answers: 9

Post by staf » Sat Apr 29, 2006 9:26 pm

Ето един много добър генератор за тази работа http://web-tourist.net/forum/viewtopic.php?t=357

Post Reply