Регистриране и логване

User avatar
Maistorcheto
Нов
Нов
Posts: 108
Joined: Mon May 08, 2006 4:56 pm
Location: гетото в ляво
Contact:

Регистриране и логване

Post by Maistorcheto » Mon May 08, 2006 6:16 pm

Някои можели да ми каже как да направя така че е моя саит(localsarvar) да има регистриране и логване ама не се хоства от мен
Image

Admin
Site Admin
Site Admin
Posts: 4
Joined: Thu Jan 01, 1970 12:00 am
Answers: 224

Re: Регистриране и логване

Post by Admin » Mon May 08, 2006 6:49 pm

Maistorcheto wrote:Някои можели да ми каже как да направя така че е моя саит(localsarvar) да има регистриране и логване ама не се хоства от мен

http://web-tourist.net/login/login/view.php?st=360

User avatar
Maistorcheto
Нов
Нов
Posts: 108
Joined: Mon May 08, 2006 4:56 pm
Location: гетото в ляво
Contact:

Re: Регистриране и логване

Post by Maistorcheto » Mon May 08, 2006 7:50 pm

admin wrote:
Maistorcheto wrote:Някои можели да ми каже как да направя така че е моя саит(localsarvar) да има регистриране и логване ама не се хоства от мен

http://web-tourist.net/login/login/view.php?st=360

admin тва го знам ама не става то иска да се хоства от мен сайта 8)
Image

Admin
Site Admin
Site Admin
Posts: 4
Joined: Thu Jan 01, 1970 12:00 am
Answers: 224

Post by Admin » Mon May 08, 2006 9:07 pm

Какво разбираш под това да се хоства от теб?
Този сайт също не се хоства от мен но мога да си правя каквото искам.

Най-лошия вариант е да си го хостваш сам.

User avatar
Maistorcheto
Нов
Нов
Posts: 108
Joined: Mon May 08, 2006 4:56 pm
Location: гетото в ляво
Contact:

Post by Maistorcheto » Tue May 09, 2006 4:00 pm

ми тва значи да се хоства от мойто PC моя комп да го направя сарвар. Та ся да се варним кам темата значи аз пробвах с тва да се регистрирам и то пише там нещо еи тва
Image
давами че регистрацията е успешна и после вече кат се логвам ми дава тва
Image
Image

User avatar
Soul_Stealler
Web-tourist
Web-tourist
Posts: 3559
Joined: Tue Dec 20, 2005 3:52 pm
Answers: 112
Location: София
Contact:

Post by Soul_Stealler » Tue May 09, 2006 7:00 pm

С мойте малки познания по пхп мога да кажа, че нямаш db.inc
Прав ли съм?

Admin
Site Admin
Site Admin
Posts: 4
Joined: Thu Jan 01, 1970 12:00 am
Answers: 224

Post by Admin » Tue May 09, 2006 7:12 pm

Я създай един файл с име db.inc и пробвай пак да видиме каква грешка ще ти даде.

User avatar
Maistorcheto
Нов
Нов
Posts: 108
Joined: Mon May 08, 2006 4:56 pm
Location: гетото в ляво
Contact:

Post by Maistorcheto » Wed May 10, 2006 10:37 am

ето я и следващата грешка
Image
Image

Admin
Site Admin
Site Admin
Posts: 4
Joined: Thu Jan 01, 1970 12:00 am
Answers: 224

Post by Admin » Wed May 10, 2006 4:37 pm

Dai koda na faila pro.php

User avatar
Maistorcheto
Нов
Нов
Posts: 108
Joined: Mon May 08, 2006 4:56 pm
Location: гетото в ляво
Contact:

Post by Maistorcheto » Wed May 10, 2006 7:13 pm

<head>
<title>login</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1251">
</head>
<?php
session_start();


$user=$HTTP_POST_VARS['user'];

$pas=$HTTP_POST_VARS['pas'];
$pas=md5($pas);

function filled_out($form_vars)
{

foreach ($form_vars as $key => $value)
{
if (!isset($key) || ($value == ''))
return false;
}
return true;
}


if(!filled_out($HTTP_POST_VARS))
{
echo '
<head>
<meta http-equiv="Content-Type"
content="text/html; charset=windows-1251">

</head>

<body>

<br>

<b><big> <font color=#ff0000> Не сте попълнили всички полета. </font>

<META HTTP-EQUIV="Refresh"
CONTENT="2; URL=login.html">

';
exit;
}


$file= file("db.inc");
$n=count($file);

for ($i=0; $i<$n;$i++)
{
$line = explode ("&",$file[$i] );
if (strtolower($line[0])==strtolower($user) && $line[1]==$pas)

{$HTTP_SESSION_VARS['user'] = $user;
echo'<META HTTP-EQUIV="Refresh"
CONTENT="0; URL=http://epsilone.com/pub/USB">';
exit;
}

}

echo 'Грешен "Потребител" или "Парола"';

?>
Image

Post Reply