Full PopUp Control

User avatar
mupcku
Турист
Турист
Posts: 272
Joined: Mon Apr 10, 2006 5:26 pm
Location: Стара Загора
Contact:

Full PopUp Control

Post by mupcku » Sat May 20, 2006 9:28 am

Code: Select all

<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
<!-- begin
function go&#40;url, tool, menu, loc, scroll, resize, status, left, top, width, height&#41; &#123;
OpenWin = this.open&#40;url, "CtrlWindow", "toolbar=" + tool + ",menubar=" + menu + ",location=" + loc + ",scrollbars=" + scroll + ",resizable=" + resize + ",status=" + status + ",left=" + left + ",top=" + top + ",width=" + width + ",height=" + height&#41;;
&#125;
// end -->
</SCRIPT>
Първо искам да ви попитам...как да му променя страницата която да отваря?В смисъл ч есега тя не е уточнена(трябва ми да отваря като попъп "home.html" )

Admin
Site Admin
Site Admin
Posts: 4
Joined: Thu Jan 01, 1970 12:00 am
Answers: 224

Post by Admin » Sat May 20, 2006 2:59 pm

Дай останалата част от функцията.
Дай кода който слагаш в тага < a href > -там трябва да извикваш функцията. Там са тези неща които ти трябват.

User avatar
mupcku
Турист
Турист
Posts: 272
Joined: Mon Apr 10, 2006 5:26 pm
Location: Стара Загора
Contact:

Post by mupcku » Sat May 20, 2006 6:41 pm

Значи сега...кода го взех от една програма ето го целия:

Code: Select all

<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
// Leave in this credit for free usage
// &#40;C&#41; 2003 http&#58;//www.ilogicsolutions.com
// Author Jonathan Warren of http&#58;//www.truckflix.com
// End credit

// No need to edit code within the script tags,
// Just edit the link code within the body of the webpage

<!-- begin
function go&#40;url, tool, menu, loc, scroll, resize, status, left, top, width, height&#41; &#123;
OpenWin = this.open&#40;url, "CtrlWindow", "toolbar=" + tool + ",menubar=" + menu + ",location=" + loc + ",scrollbars=" + scroll + ",resizable=" + resize + ",status=" + status + ",left=" + left + ",top=" + top + ",width=" + width + ",height=" + height&#41;;
&#125;
// end -->
</SCRIPT>
Това трябва да се сложи м/у <head> и </head>

А това е това за което ми говориш ти и трябва да се сложи м/у <body> и </body>

Code: Select all

<a href="javascript&#58;go&#40;'http&#58;//www.yahoo.com','yes','yes','yes','yes','yes','yes'  ,'50','100','750','400'&#41;" onMouseover="window.status='http&#58;//www.yahoo.com'; return true">Yahoo</a>

User avatar
NetCutter
Потребител
Потребител
Posts: 1242
Joined: Mon Jan 09, 2006 9:54 am
Location: In Your Hard Drive!!!
Contact:

Post by NetCutter » Sat May 20, 2006 6:43 pm

Еми в момента се отваря Yahoo.com нали :wink:
Във втората част където пише yahoo.com си го замени да кажем с http://moqsait.bla/home.html :wink:
Мисля че ще стане така 8)

User avatar
mupcku
Турист
Турист
Posts: 272
Joined: Mon Apr 10, 2006 5:26 pm
Location: Стара Загора
Contact:

Post by mupcku » Sat May 20, 2006 6:59 pm

Аа...ясно!А как точно да ги сложа тея кодове между <head> и </head> и м/у <body> и </body>??

Admin
Site Admin
Site Admin
Posts: 4
Joined: Thu Jan 01, 1970 12:00 am
Answers: 224

Post by Admin » Sat May 20, 2006 7:01 pm

В <head> е функцията.

User avatar
NetCutter
Потребител
Потребител
Posts: 1242
Joined: Mon Jan 09, 2006 9:54 am
Location: In Your Hard Drive!!!
Contact:

Post by NetCutter » Sun May 21, 2006 6:43 am

Оффффф,да забравил съм да кажа :?
Между <head> и </head> :wink:

User avatar
mupcku
Турист
Турист
Posts: 272
Joined: Mon Apr 10, 2006 5:26 pm
Location: Стара Загора
Contact:

Post by mupcku » Sun May 21, 2006 7:10 am

И какво ще рече между <head> и </head>?

User avatar
staf
Шаман
Шаман
Posts: 4254
Joined: Sun Sep 25, 2005 10:14 pm
Answers: 9

Post by staf » Sun May 21, 2006 9:49 am

mupcku wrote:И какво ще рече между <head> и </head>?
mupcku wrote:Значи сега...кода го взех от една програма ето го целия:

Code: Select all

<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
// Leave in this credit for free usage
// &#40;C&#41; 2003 http&#58;//www.ilogicsolutions.com
// Author Jonathan Warren of http&#58;//www.truckflix.com
// End credit

// No need to edit code within the script tags,
// Just edit the link code within the body of the webpage

<!-- begin
function go&#40;url, tool, menu, loc, scroll, resize, status, left, top, width, height&#41; &#123;
OpenWin = this.open&#40;url, "CtrlWindow", "toolbar=" + tool + ",menubar=" + menu + ",location=" + loc + ",scrollbars=" + scroll + ",resizable=" + resize + ",status=" + status + ",left=" + left + ",top=" + top + ",width=" + width + ",height=" + height&#41;;
&#125;
// end -->
</SCRIPT>
Това трябва да се сложи м/у <head> и </head>

А това е това за което ми говориш ти и трябва да се сложи м/у <body> и </body>

Code: Select all

<a href="javascript&#58;go&#40;'http&#58;//www.yahoo.com','yes','yes','yes','yes','yes','yes'  ,'50','100','750','400'&#41;" onMouseover="window.status='http&#58;//www.yahoo.com'; return true">Yahoo</a>

User avatar
mupcku
Турист
Турист
Posts: 272
Joined: Mon Apr 10, 2006 5:26 pm
Location: Стара Загора
Contact:

Post by mupcku » Sun May 21, 2006 10:01 am

@staf не схванах къв ти е проблема?

Post Reply