Последно съдържание от vader

 1. V

  Препоръки за филми?

  Сингам - една индийска екшън-комедия, ама направо се сцепих от смях. :D А бойните сцени са невероятни. Боливуд задмина Холивуд! Който не вярва ето трейлър: http://www.youtube.com/watch?v=h0D6i2lQEtI Иначе препоръчвам трилогията Милениум! Страхотен филм! Но шведския вариант от 2008...
 2. V

  Amazon Kindle 3 - мнения?

  http://www.reader.bg/online-shop/buy-ebook/details/28/1/jetbook-color.html
 3. V

  Amazon пусна новите си модели Kindle

  Това го пуснаха да се конкурират по-скоро с цветния Нук, че той дръпна доста когато го пуснаха мин. година. Виж че веднага след Амазон и някакви канадци пуснаха нещо подобно: This site can’t be reached А вече се чака и новия Нук Колор 2. ;)
 4. V

  Нов PR Update

  capital.bg - 7/10 dnevnik.bg - 8/10 Плюс това има сайтове, които за размяна на банери или текстови линкове искат ПР поне 5. ;)
 5. V

  Ще загине ли Flash?

  Аз пък се надявам след като Ст. Джобс вече не е в Епъл, с новия СЕО Тим Кук айпадите вече да могат да подържат флаш. Все пак те не поддържат само заради личния конфликт на Джобс с Адобе.
 6. V

  Продавам лазери 5mw

  Какво производство са? Наистина проявявам интерес, не се заяждам.
 7. V

  Запитване.

  Mail check...
 8. V

  Продавам лазери 5mw

  Зелените по принцип повече кефят (понеже трасират целия път). Обаче е добре да се види дали не са опасни. На мен ми подариха такъв зелен, внос от Сингапур и е читав. Оказа се, че има и някакви китайски изпълнения, които са вредни за очите, докато сингапурските дори да светнеш на някой, няма проблем.
 9. V

  Търся албума Step in the Arena от 1991

  ТОВА ще ти свърши ли работа?
 10. V

  статии в joomla

  Споко, той ще е само гл. редактор на новините. Няма да ги пише. :D
 11. V

  идея за домейн

  Хубаво, но за това име регистърът казва: аквариум.bg Справка за домейн по име на домейн (WHOIS) Избрали сте несъществуващ домейн.
 12. V

  идея за домейн

  akvarium-bg.com e зает. Вариантите .eu .bg .info и .org са свободни. Моят съвет е - влез в icn.bg напр. и провери кои вариации са свободни (но не купувай от там домейн). Иначе ще си харесаш име и то ще се окаже, че отдавна е харесано от някой друг. :) Често се случва...
 13. V

  Булстат (управител или мол - материално отговорно лице)

  Да, да - те преди 2010 г. ги регистрираха в СГС (градския съд), след тая дата - в Агенцията по вписванията. Но въпреки това имаше някакъв срок всички да се пререгистрират и в регистъра (ТР).
 14. V

  Булстат (управител или мол - материално отговорно лице)

  Айде, ще черпиш. В Държавен вестник брой 77 от 29.09.2009 пише следното:

Горе