Автоматично гласуване

Spamerchots

Registered
Има ли начин като някой влези в сайта ми
да се направи така че автоматично да гласува в bgtop

само да си отвори страницата в нов прозорец и след гласуването прозореца да се затвори сам

Със сигурност в условията за ползване на bgtop това е забранено, дори да можеше да се реализира. Не мисля, че е редно някой да ти дава отговор на въпроса.

Може, но ще се прави с база данни, значи ще работи на следния принцип, ще си създадеш един файл да речем bgtop.php и в него, и по-точно в една променлива, слагаш линка на твоя бгтоп :D по-надоло правиш една заявка в базата данни да записва, ип-то на потребителя, които гласува, и съответно времето, но изведено с функция time(); над този целия код, трябва да се направи проверка, дали този потребител е гласувал за последните 24 часа, ако не е, да се изпълнява този код, и също така, за автоматичният рефреш, може да се сложи ето това

<meta http-equiv="Refresh" content="0; URL=$promenlivataslinka"/>

за автоматичното затваряне няма да стане ..

kulov каза:
Може, но ще се прави с база данни, значи ще работи на следния принцип, ще си създадеш един файл да речем bgtop.php и в него, и по-точно в една променлива, слагаш линка на твоя бгтоп :D по-надоло правиш една заявка в базата данни да записва, ип-то на потребителя, които гласува, и съответно времето, но изведено с функция time(); над този целия код, трябва да се направи проверка, дали този потребител е гласувал за последните 24 часа, ако не е, да се изпълнява този код, и също така, за автоматичният рефреш, може да се сложи ето това

<meta http-equiv="Refresh" content="0; URL=$promenlivataslinka"/>

за автоматичното затваряне няма да стане ..
Дано да спиш спокойно вече ; )
П.П. И все пак възможно най-тъпия начин, че мен веднъж ако ме е препратило към бгтоп, с какъв акъл ще се върна в този сайт :)

Мен и да ме върне в сайта няма да остана :) Аз не харесвам такива неща, каквито иска да направи авторат на темата, то реално нито вота нито нищо ще са му реални, ако сайта му е хубав и добре рекламиран няма да има нужда от такива "благинки". Начина е глупав, но не знам какво друго да му предложа :lol: Ако аз съм един от потребителите на сайта ти, ако сложиш такова нещо, директно ме губиш, като потребител :)

деее се 1 ще дойде края на света като се каже това нещо
то и аз нема да се върна в сайт който ме е препратил вече....

и аз си имам вариант но няма да го кажа искам да видя дали ще им апо добър
ако никой не измисли нещо по добро ще покажа моя вариян

То па като чели е толко трудно и начинаещ да го измисли :shock:

Back
Горе