Админ панел

perer

Registered
Здравейте,
Как да направя админ панел във сайт.За да не го преправям постоянно и да качвам наново файловете.
Ще го правя с една програма Web page maker V2.
Благодаря.

Web Page Maker това не е програма за динамични саитова ами за прости HTML-чета

perer каза:
Здравейте,
Как да направя админ панел във сайт.За да не го преправям постоянно и да качвам наново файловете.
Благодаря.

Помисли за готова система.
Админ панел се прави с писане на код.
С Web page maker няма да стане.

perer каза:
Здравейте,
Благодаря.
Мога да ти дам код за админ панел където можеш да качваш файлове, но не знам дали ще ти върши работа.

datamatrix каза:
...с много, много писане...
админ-а винаги е прав

дам.. май като се замисля, в админ панелите почти 95% от случайте е много повече писане отколкото самия сайт

Не съм учил за програмист и затова използвам програми.Ако има някоя по-добра от Web page maker V2 моля кажете.
Явно ще се откажа от админ панел. :P

perer каза:
Не съм учил за програмист и затова използвам програми.Ако има някоя по-добра от Web page maker V2 моля кажете.
с програми мога да ти кажа че не става нищо хубаво... е по някой път... и аз не съм учил за програмист ама какво от тва тук има уроци как да си направиш сайт а за админ панел вече казаха
има и за php който ще си налложи да използваш ако ще правиш админ панел

renegat96 каза:
perer каза:
с програми мога да ти кажа че не става нищо хубаво... е по някой път... и аз не съм учил за програмист ама какво от тва тук има уроци как да си направиш сайт а за админ панел вече казаха
има и за php който ще си налложи да използваш ако ще правиш админ панел

Не съм съгласен че с програми нестава нищо хубаво, напротив... стига да знаеш как да работиш с програмата ;)

значи искаш сайт да си правиш проръчвам ти Dreamweaver щом не разбираш а иначе по добра ама трябва да разбираш от езиците
notepad++ 4.1 това е истината :) чете дори и на картинките езика :!:

Аз имам Dreamweaver,но незнам езиците.Дайте ми линк към някакви уроци "Как да си направиш сайт" или нещо такова,моля.

ако искаш сайта ти да има админ панел и т.н.
трябва да ползваш php но това ще стане като почнеш да четеш да се научиш кое как ето ти основите
търси има уроци
Цък

Защо пък да е само php ?
Може и asp , jsp , perl и много други сървърни езици :D

Добре.Кажете ми кое е най-доброто и бързо за усвояване.
Благодаря на всички. :?:

perer каза:
Добре.Кажете ми кое е най-доброто и бързо за усвояване.
Благодаря на всички. :?:
не съм ползвал другите сървърни езици но на php май... е най-добре

П.Птук
има уроци за php (първите 15)

Back
Горе