Soul_Stealler
Registered
Повечето средни класове свършват днес... Айде честито, ако има някой от тях :wink: Иииии, кажете с колко завършвате :wink: 
Player_pz каза:аз съм до 30и утре имам изпит :roll:
mupcku каза:аз съм до 15-ти но имам изпит на 23 понеже съм в """"специализирано"""" училище! :idea: :x
И аз, реве ми се!Player_pz каза:hey , аз съм до 30 :wink:
В седми клас и аз бяХ отличнкикvesku каза:аз сам до 15 и свърших ама сам ядосан тоя по физкултура ми остай 5 иначе по сичко 6
И аз съм до 30-ти.LiRiX каза:И аз, реве ми се!Player_pz каза:hey , аз съм до 30 :wink:
В седми клас и аз бяХ отличнкикvesku каза:аз сам до 15 и свърших ама сам ядосан тоя по физкултура ми остай 5 иначе по сичко 6ще те видя от сега на татък :twisted:
Мейбиstaf каза:И аз съм до 30-ти.LiRiX каза:И аз, реве ми се!Player_pz каза:hey , аз съм до 30 :wink:
В седми клас и аз бяХ отличнкикvesku каза:аз сам до 15 и свърших ама сам ядосан тоя по физкултура ми остай 5 иначе по сичко 6ще те видя от сега на татък :twisted:
Що пък ще ревеш като завършиш образованието си тогава реви.Като се сблъскаш с истинският живот друго ще говориш...
Един път се учи човек, не си пропилявай напразно това ценно за теб време.LiRiX каза:Мейбиstaf каза:И аз съм до 30-ти.LiRiX каза:И аз, реве ми се!
В седми клас и аз бяХ отличнкикще те видя от сега на татък :twisted:
Що пък ще ревеш като завършиш образованието си тогава реви.Като се сблъскаш с истинският живот друго ще говориш...има време, аз съм 9ти клас
![]()