Айде честито...... 15 Юни :)

Статус
Not open for further replies.

Soul_Stealler

Registered
Повечето средни класове свършват днес... Айде честито, ако има някой от тях :wink: Иииии, кажете с колко завършвате :wink: :p

Player_pz каза:
аз съм до 30 :( и утре имам изпит :roll:

ми аз ко да кажа кат ще стааам студен бахти....ПОБАРКАХ САААААА ИЗпУшиХхххххХхХххХ ОТ ЗаДачИИИииИииИИ

F**k до 30 сам и сам скапан от даскалото!Ако немаше да ме оформят още нямаше да ходя помече!

аз съм до 15-ти но имам изпит на 23 понеже съм в """"специализирано"""" училище! :idea: :x

mupcku каза:
аз съм до 15-ти но имам изпит на 23 понеже съм в """"специализирано"""" училище! :idea: :x

"Професионална Гимназия" или нещо по-специално?

аз сам до 15 и свърших ама сам ядосан тоя по физкултура ми остай 5 иначе по сичко 6

Player_pz каза:
hey , аз съм до 30 :wink:
И аз, реве ми се!
vesku каза:
аз сам до 15 и свърших ама сам ядосан тоя по физкултура ми остай 5 иначе по сичко 6
В седми клас и аз бяХ отличнкик :p ще те видя от сега на татък :twisted:

А на мене като не броим първите 4 години,най-успешна ми беше 6-и клас с 5,64
А най-зле 5-и : 4,8

LiRiX каза:
Player_pz каза:
И аз, реве ми се!
vesku каза:
И аз съм до 30-ти.

Що пък ще ревеш като завършиш образованието си тогава реви.Като се сблъскаш с истинският живот друго ще говориш...

staf каза:
LiRiX каза:
Player_pz каза:
И аз, реве ми се!
vesku каза:
И аз съм до 30-ти.

Що пък ще ревеш като завършиш образованието си тогава реви.Като се сблъскаш с истинският живот друго ще говориш...
Мейби :) има време, аз съм 9ти клас :p

LiRiX каза:
staf каза:
LiRiX каза:
И аз, реве ми се!

И аз съм до 30-ти.

Мейби :) има време, аз съм 9ти клас :p
Един път се учи човек, не си пропилявай напразно това ценно за теб време.

А на мене ми е още интересно,как така като Плей е 8-и клас завършва на 30 :shock:

Статус
Not open for further replies.

Горе