F Foxy Registered 11 Декември 2009 #1 Имам проблем с позиционирането и ми трява ако браузъра е мозила да има още няколко <br /> -та. Как ще стане?
Имам проблем с позиционирането и ми трява ако браузъра е мозила да има още няколко <br /> -та. Как ще стане?
F F1r3Fl3x Registered 11 Декември 2009 #2 Пробвай го с джаваскрипт: Код: <script> window.onload=function(){ if(navigator.userAgent.toLowerCase().indexOf('mozilla') > -1){ document.getElementById('ИД на елемента').innerHTML += '<br><br><br>'; } } </script> :?:
Пробвай го с джаваскрипт: Код: <script> window.onload=function(){ if(navigator.userAgent.toLowerCase().indexOf('mozilla') > -1){ document.getElementById('ИД на елемента').innerHTML += '<br><br><br>'; } } </script> :?:
S shterev Registered 11 Декември 2009 #3 подхода ти е малко грешен.Не ползвай <br/> а падинг и ще е добре във всички браузъри
F Foxy Registered 12 Декември 2009 #4 F1r3Fl3x каза: Пробвай го с джаваскрипт: Код: <script> window.onload=function(){ if(navigator.userAgent.toLowerCase().indexOf('mozilla') > -1){ document.getElementById('ИД на елемента').innerHTML += '<br><br><br>'; } } </script> :?: Увеличете... +1
F1r3Fl3x каза: Пробвай го с джаваскрипт: Код: <script> window.onload=function(){ if(navigator.userAgent.toLowerCase().indexOf('mozilla') > -1){ document.getElementById('ИД на елемента').innerHTML += '<br><br><br>'; } } </script> :?: Увеличете... +1