W wicked Registered 21 Юли 2007 #1 Абе пичове я ми помогне да си напълня канала в ирк плс .Дайте некой скрипт/код или бот ,но аз имам ботове, но не ми вършат работа .Чакам постове...
Абе пичове я ми помогне да си напълня канала в ирк плс .Дайте некой скрипт/код или бот ,но аз имам ботове, но не ми вършат работа .Чакам постове...
O oXteR Registered 21 Юли 2007 #2 Имаше едно .... кадето като напишеш число и канала и имената и вътре влизат 200 бота примерно или бяха клонинги
Имаше едно .... кадето като напишеш число и канала и имената и вътре влизат 200 бота примерно или бяха клонинги
W wicked Registered 21 Юли 2007 #3 Да точно такова ми трябва,но и някъв инвайт ми препоръчайте плс :?
C crazy_pi4 Registered 21 Юли 2007 #4 Inviter(1) => Свали - редактиран линк Inviter(2) => Свали - редактиран линк Clones => Свали - редактиран линк ( Т'ва е дето пишеш канала пишеш имената и ти влизат клонинги ( не съм го пробвал ( най-доволен съм от ( Inviter(1) )) Надявам се да ти свършат работа
Inviter(1) => Свали - редактиран линк Inviter(2) => Свали - редактиран линк Clones => Свали - редактиран линк ( Т'ва е дето пишеш канала пишеш имената и ти влизат клонинги ( не съм го пробвал ( най-доволен съм от ( Inviter(1) )) Надявам се да ти свършат работа
W wicked Registered 21 Юли 2007 #5 Е как ще си доволен от феникса аз го пускам и не влизат хора...кажи какви настройки му слагаш плс
S Smirnoff Registered 21 Юли 2007 #6 Теми против правилата на повечето IRC мрежи не се толерират. Пичове пълнете ги тия канали честно, стига сте се залъгвали с тези клонинги.
Теми против правилата на повечето IRC мрежи не се толерират. Пичове пълнете ги тия канали честно, стига сте се залъгвали с тези клонинги.