A ajax Registered 15 Февруари 2007 #1 Пичове имам един проблем ,значи искам да намаля големината на 1 топка а незнам как някой може ли да ми е намали ще съм му много благодарен !! Ето тая топка искам да се намали Ако може във такива размери да стане Много ама много ще съм ви благодарен !!
Пичове имам един проблем ,значи искам да намаля големината на 1 топка а незнам как някой може ли да ми е намали ще съм му много благодарен !! Ето тая топка искам да се намали Ако може във такива размери да стане Много ама много ще съм ви благодарен !!
S Slavei Registered 15 Февруари 2007 #3 ajax каза: Пичове имам един проблем ,значи искам да намаля големината на 1 топка а незнам как някой може ли да ми е намали ще съм му много благодарен !! Ето тая топка искам да се намали Ако може във такива размери да стане Много ама много ще съм ви благодарен !! Увеличете... задай width="20" - 20 е примерно но там някъде ще да е... height ще трябва да си го сметнеш
ajax каза: Пичове имам един проблем ,значи искам да намаля големината на 1 топка а незнам как някой може ли да ми е намали ще съм му много благодарен !! Ето тая топка искам да се намали Ако може във такива размери да стане Много ама много ще съм ви благодарен !! Увеличете... задай width="20" - 20 е примерно но там някъде ще да е... height ще трябва да си го сметнеш