Активиране на профил

ventsi_konov

Registered
Имам сериозен проблем с активирането на профилите. Настоил съм си форума потребителите да влизат без активация тоест без да се налага аз да ги активирам или те да се активират по пощата. Само че когато някой се регистрира трябва аз да го активирам а това е гадно. Кажете кой файл да пипна ръчно за да се активират автоматично. Моля ви малко е спешно... Благодаря предварително.

ПС: Забравих да спомена че в база данни е настроено по подразбиране профилите да са активирани.

честно ..... по-принцип phpBB форума, в админ панела си има такава настройка!
Значи като влезнеш в админ панела, цъкаш на 'Обща конфигурация" от там , мисля че е седмото нещо, от горе на долу ..... 'Активиране на потребителите', слагаш отметка на първата опция, демек 'не е нужно'

Сложил съм там и така си седи. И като се регне някой му пише че вече може да влезе ама не може. Аз като отида в профила на човека през админ панела тогава го активирам... иначе съм имал доста форуми и знам много за форумите. Въпроса е че този има поне 3-4 мода иначе щях да си сменя всички файлове ама нямам време да слагам сега модове

Back
Горе