maxvolum каза:
Какво му е на Азис?...
България е велика...Ние сме един от най-мъчените народи в света.
thinklinux каза:
и те го знаят и за това и не искат да признаят, че БЪЛГАРИН откри чипа и направи компютъра реалност. Aз лично се гордея с нашите умове... държавата.
Абе да ви имам и в комплексарчетата! Не ви ли писна от този болен балкански национализъм? Какво се дуете наляво и надясно с Джон атанасов и незнам си още кво. На човека прадядо му е бил българин! До преди 5-6 години Джон не беше и стъпвал в българия. Всичко, което е повлияло на откритието му (родители, училище, възможности за развитие, среда, пари) са американски! Да не говорим, че Джон няма много общо със създаванрто на компютъра. Да направил е изчислителен център с революционен за времето си чип, но не това е "направило компютърната реалност". Неговите творения дори не са използвани при създаването на първите истински компютри.
Наскоро четох някаде, че българите идвали от Шамбала и първото българско племе датира отпреди 20 века!!?!? Баси болните хора. Преди 20 века и шумерско зарство е нямало още - ама не НИЕ СМЕ ПЪРВИТЕ! НИЕ СМЕ ВЕЛИКИТЕ! НИЕ СМЕ НАЙ ДОБРИТЕ! Реве Бай ти Ганя и се бие по косматите гърди! Още много ориенталско има в тая държава и трудно ще се изчисти! ного са ни е*али турците с извинение. Тая комплексарщина да си намираме измислени поводи за гордост винаги ще я има!
Да - и аз допреди само година съм бил същия "радетел" на националната гордост, но колкото повече се замислям над тези неща - толкова повече ме отблъсква точно тази "гордост"! С какво право аз ще се гордея, че евски е бил българин. Да - направил е много и велики неща - но той ги е направил, не аз. Аз не спомагам с нищо тази държава, нито тя мен - защо тогава да се гордея с нея? Да ама не - българина може да си намери хиляди неща с които да се гордее, с които да си притъпява собственото чувство за малоценност. Много ни бива във футбола, във колите и във политиката най-вече. Големи сме еб*чи, жените ни са най хубавите, по хубава от нашата природа няма другаде, най-умни сме, че и най-гостоприемни, дали сме на света компютъра, киселото мляко и още стотици открития без които светът сега нямаше да е същия, няма кой да ни надпие (освен руснаците)......и т.н. и т.н.
Гордея се че съм Българин! Навсякъде са мизерници, тук обаче никой не си го признава!