Ами сега?

MontefuckeR

Registered
Сега как е ? може ли да ви отвори сорс ,че при мен нещо нейска..
и вижте в "проекти" ,защо е така? и как да го центрирам та като се отвори favorites да не се размества сайта..
http://monmon8.freehostia.com/Blue

еми като натиснеш "favorites" и то някой неща отиват на дясно как да го центрирам да не мърда?

нее виж сега примерно влезни в "проекти" после дай "favorites" и виж как е.. :lol:

Каквото и да цъкна не ми го дава правилно

П.П.Влезнах в http://fun-web.hit.bg :lol:

Колкото АМА колкото и да гледам не виждам никакъв дизайн!!!!Казах ти прочети онези уроци където ти дадох :)

zahe,zahe
1.просто пробвам
2.не съм казал ,че това ще остане просто питах как да го центрирам.. виж по горе :P

MontefuckeR каза:
zahe,zahe
1.просто пробвам
2.не съм казал ,че това ще остане просто питах как да го центрирам.. виж по горе :P

От сега нататък няма да се обаждам тука освен ако не видя някакъв напредък!

zaheto каза:
Колкото АМА колкото и да гледам не виждам никакъв дизайн!!!!Казах ти прочети онези уроци където ти дадох :)

Аз ще добавя още нещо. MontefuckeR ако се занимаваш с web design, или въобще правиш някакви "сайтове" (понеже от "проектите" които видях, които ти си правил, нито ама НИТО 1 нестават за нищо) ти предлагам да започнеш да се занимаваш с фотошоп, след това да почнеш с html, css, php... Мога много да пиша по тая тема, обаче нямам време. Само ще ти дам последен съвет сайт с WebPage Maker за мене не е сайт!

EmPowerYou каза:
zaheto каза:

Аз ще добавя още нещо. MontefuckeR ако се занимаваш с web design, или въобще правиш някакви "сайтове" (понеже от "проектите" които видях, които ти си правил, нито ама НИТО 1 нестават за нищо) ти предлагам да започнеш да се занимаваш с фотошоп, след това да почнеш с html, css, php... Мога много да пиша по тая тема, обаче нямам време. Само ще ти дам последен съвет сайт с WebPage Maker за мене не е сайт!

:?:

а бе хора вие четете ли 1вото мнение на темата направо ме вбесявате тоя па ми говори за проектите.. само Savage разбра кво искам да кажа ..........и питам отново и отново КАК ДА ЦЕНТРИРАМ САЙТА ДА НЕ МЪРДА дано видите какво питам

Back
Горе