Анкета + резултати?

misho

Registered
Здравейте! Използвах този урок (Анкети + админ панел) и си направих една анкета. Промених и външния вид, някои думи, все дреболии и няма проблеми с работата. Но искам посетителните да могат да виждат резултатите от гласуването и преди да са дали своя глас. Т.е. да има едно бутонче Виж резултатите и те да се показват. Какво ли не писах, трих, местих, но не става и не става. Съвсем се оплетох в тоя код. :cry:
Някой може ли да ми каже как става или да ми даде някакви напъствия! Може би ще е по-лесно резултатите да са в отделен файл, но това няма значение.

Направил съм версия 2 на тази анкета.
Ако ти се занимава пак да и правиш дизайн ето ти урока -> http://www.web-tourist.net/forum/viewtopic.php?t=63028

Точно това търсих. Заех се с промените по дизайна, направих (уж) нужните промени в БД, защото се разминават имената на таблиците и има нови, а някои липсват, но има проблем. Дава ми следната грешка, при опит да редактирам анкетата:

Код:
Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/micobg/public_html/izbori/admin.php on line 88
Анкетата не съществува!

Създадох втора анкета - същия резулатат. :(

misho каза:
Точно това търсих. Заех се с промените по дизайна, направих (уж) нужните промени в БД, защото се разминават имената на таблиците и има нови, а някои липсват, но има проблем. Дава ми следната грешка, при опит да редактирам анкетата:

Код:
Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/micobg/public_html/izbori/admin.php on line 88
Анкетата не съществува!

Създадох втора анкета - същия резулатат. :(
Добре, при първа възможност ще проверя за тази грешка.
Сигурно съм я допуснал при невнимание.

Горе