Анкета: Jailbrake-нати устройства

bubust

Registered
Здравейте!

Моля тези, които имат iУстройства да попълнят анкетата. Правя проучване и ще се радвам, ако помогнете. :)

http://polls.bg/poll/id/jailbreaknat_li_e_tvoa_iphoneipadipod_-1145
 
Целта на анкетата е да видя колко хора биха имали възможността да възпроизвеждат flash на устройствата на ябълката.

В момента имаме уеб сайт, който разчита на флаш за показване на основното съдържание, а не можем в момента да правим app за останалите хора. Та затова може да направим урок как може да се пусне flash на тези устройства с няколко клика, което за момента ще закърпи недостатъка.
 
Не знам какво против флаша имат ябълките, ама на моя galaxy s флаша работи без абсолютно никакъв проблем и до сега нито един път не ми е крашвал.
 
Не е до крашването, а до това, че самият Wifi хаби много батерия, а като включим и флаш, става непосилна задача и пада много бързо. За това Apple нямат флаш.
 
human каза:
Не е до крашването, а до това, че самият Wifi хаби много батерия, а като включим и флаш, става непосилна задача и пада много бързо. За това Apple нямат флаш.

Какво общо има Wifi ? За изтеглянето на флаша ли? Че то това си е един най-прост файл, не виждам какво толкова ще изхаби да изтегли 300kb повече примерно (говоря за обикновени swfове). А и не виждам проблем флаша да може да се изключва. Примерно по сайтове или когато ти си избереш. Ако ти трябва нещо с флаш - включваш и гледаш.

Просто apple са се сдърпали с adobe и това им е проблема.
 
Не е проблемно да изгледаш 2-3 swf-а на ден. Все едно играеш игра. Даже е по-вероятно да не натовариш толкова батерията, защото при нас реално няма кой знае колко сложен алгоритъм и ефекти.

Идеята е, че не могат да се отделят в момента ресурси за app или html 5 версия, защото има други по-належащи услуги за пускане. :)

Всеки който има Jailbrake-то устройство с 2 клика може да вижда и нашето съдържание.
 
Всичките си му работи са софтуерни. Спомням си на нокиа-та как за нула време сваляше батерията. Декодирането на видео и т.н го правеше на процесора, не на отделно място (както хардуерния h264 на ябълката)
Имаше някакъв флаш за i-та, виждал съм го в Cydia но до колкото си спомнам е 3GS+
Има хора и с 3g-та все още :) Това е по-големия проблем от дали е jailbreak-нато според мен, въпреки че и първото те ограничава до под половината от хората с ябълки

Това?
http://smokescreen.us/
 
В повечето случай Jailbraik-a включва и ползването на Сидия, което е плюса в случая. Така само трябва да се въведе адрес, да се инсталира и вече могат да се гледат флаш приложения в Safari.

В youtube.com има много видеа, как може да се подкара флаша изискването е само за iOS да е някаква по-нова версия. :)

Абе в общи линии може да стане стига хората да го искат. :)
 

Горе