Анкети

Black

Registered
Искам да попитам как мога да направя такаче всеки регистриран потребител да може да си прави Анкети :) Отговори да са по 10 и тои може даи зибере 3-ри от 10-те не еза дължително да са пълни 10-те, Благодаря предварително ;)

Ако може всички който са регистрирани да правят анкети и да имат правото на 10 анкети да ;-) и ако може да е с файлове ане с SQL.. :lol:

Black каза:
Ако може всички който са регистрирани да правят анкети и да имат правото на 10 анкети да ;-) и ако може да е с файлове ане с SQL.. :lol:
не възможно трябва да си некав гений за да изчислиш сичко ! с файлове
може да си я преработиш с mysql да прави секи потребител и да изкарва под дадено id ...

Ок. Щом неможе с файлове тогава с MySql ,но как ще стане за потребителите уграничението ако си спомняте Anketa-bg.freehostia.com аз мисля ,че тя беше с файлове защото на форума му беше нужна Дб и freehostia.com предлага само 1 дб ане две ;)

Като си във фриихостия на безплатин план тъпчеш всичко в една бд сайта анкета-бг.фриихостия.ком беше със БД, а чата беше с прости файлове :D

miro_94 каза:
Като си във фриихостия на безплатин план тъпчеш всичко в една бд сайта анкета-бг.фриихостия.ком беше със БД, а чата беше с прости файлове :D
да спряха го
не може да се ъпдейтва файл според даден ред дадено нещо и дадено нз к'во си
за да стане освен ако си некав учен хах
ако е на безплатен хостинг ще ти спрат след определено натоварване на трафика или mysql а с файлчета на 1000 реда и цикли яко такаче въобще не е препоръчително да се прави с файлчета 2 много успорвани неща едно от което не може да се оправи ако ще да си нз к'во

Добре де приамам ,че хоста ми не е безплатен ако може сега една система за регистриране с права админ и потребител също така как да промена системата за анкети за да проработи при всички регистрирани потребители :roll: С MySql

Хаха пичовсе анкета-бг беше мой сайт и да ви кажа само.
Значи абсолютно всичко беше на файлове освен форума.
Даже и анкетите бяха с файлове кое му е толкова трудно.
П.П: Пак мисля да възвръщам сайта, но не и на freehostia.com ;)

Back
Горе