god_of_cs каза:
Хубаво е да ти дреме, мисля че ако подпишат АСТА и трябва да си купуваш филмите, игрите и софтуера няма да си много щастлив.
1. 90 % от потребителите в интернет НЯМА да си купят филм или софтуер при заплата над 3000 лв / месец -> 100% сигурен.
2. Да кажем имаш заплата 3000 лв / месец, но филма който ще излезе на носител в България ще се появи на пазара месец или два след премиерата в другите страни - > Ти ще чакаш 2 месеца за този филм и ще ходиш по видеотеки да го търсиш вместо да си го изтеглиш от вас и да му се радваш ?
Малко съмнително ....
3. Преди години като нямаше тракери и data, пак сме намирали начини да се сдобием я с филм, я игра. Така, че пак ще се намери решение ...
4. Да кажем, че забранят АКТА и си мислиш - > "Ооо сега няма да ме следят и няма да ми вземат информацията ... " добре звучи, но в България от няколко години има действащ закон, който задължава операторите на интернет и мобилни услуги да записват всички твои данни ( на кого си пратил email, sms, с кого и какво си говорил, сайтове, които посещаваш и какво сваляш ) и да ги пазят в срок минимум 1 година, но този закон няма да се премахне, когато се спре АКТА.