БТК интернет - изгодно или не?

vladislav

Registered
Здравейте,
попринцип няма много добри отзиви от БТК но моята стратегия е такава: :D

Понеже имам два компютъра у нас а градските доставчици се правят на интересни и като си правя локална мрежа и сподела нета.... абе с една дума не ми се занимава пък и нета е зависим от комоютъра.

И сега мисля на тая новата промоция дето е за първите 6 месеца полвин цена да си прекарам 4Mbps и също старата промоция за Wi-Fi дето ти дават рутера под наем и цената илизза за първите 8 месеца 21лв а после 40 лв за двата компютъра.

Искам да ви питам дали е удачно и дали ако има някой на БТК е доволен от самия нет(скороста) , за upload неговорим щото е трагедия а download-а ми излиза 500к за секунда което не е лошо :)

само ще ти кажа че приятелката ми е на бтк и още двама трима френдове и всички много се оплакват от интернета или ще е много слаб а в повечето случай въобще няма да има и даже миналия месец единия имаше само 4 дни интернет имало проблем по трасето

propaganja каза:
само ще ти кажа че приятелката ми е на бтк и още двама трима френдове и всички много се оплакват от интернета или ще е много слаб а в повечето случай въобще няма да има и даже миналия месец единия имаше само 4 дни интернет имало проблем по трасето
При мен това не е вярно.
Аз нямам проблеми с нета.
За колкото съм си платил толко получавам.
Обаче ще ти кажа от сега,
да не правиш такива тънки сметки
защото при бТК НИКОГА НЕ ИЗЛИЗАТ.

Сега като минеш на тая промоция
за 1-вите 6 месеца, и след това
за да минеш на другата за WIFI ще
ти е малко трудно защото или ще
ти кажат че трябва първо да ти
изтече договора който сега си подписал
или да го удължиш с още 2 - 3 години.

А представи си ако имаш проблеми с трасето или нета...
Аз от сега ти казвам на бТК НЕ МИНАВАЙ!
Супер мошенници са !
Аз където ида ги псувам и един път
като отидах в офиса да плащам, и викам
на тая дебелата лелка :
"Към кого трябва да се обърна за да си
получа потребителското име и паролата,
защото съм ги загубил
"
И тя ми вика :
"Ем то ти ги пише на 1 листче като получиш пакета"
И аз викам :
"Е именно, него съм загубил"
И тая ти казвам чеса си главата 2 минути и накрая каза:
"Ми звъни на Киру! ДА ! иди кажи на колежката да звъни на Киру!"
Е добре аз ли съм служител на бТК...
От къде да го знам тоя киро, че и телефонния му номер.
А оная другата колежка просто си
цъкаше на компа, и един си плащаше нета
щото е много трудно да отбележи 3 - 4
отметки и да звънни на киру...

Просто тия хора са ужасни, а ако искаш мога да ти
раскажа как ме прецакаха в началото и ме излъгаха
само и само да се въжра на бТК.

Не те лъжа това стана заради некомпетентността на
тая дебелата лелка(една от служителките)

Виж сега аз това за WiFi то си е още от началото а и в промоцията си пише че може да се пусне и тази опция.
А в крайна сметка си доволен от самия нет а не си доволен от обслужването ли? Въпроса ми е далище имем нет стабилно и дали ще свалям с 500к като трябва а явно обслужване няма да има качествено :roll:

Смятам, че те първа БТК ще се оправят! Наскоро пак го купиха, а и също сега влизаме във Европейския саюз! Според мен е изгодно стига да не ти сменят IP-то! Да ви кажа при братовчет ми(той е на 7-8години) Интернета е 2Мегапита и теглеше със 200 и нещо KB! Аз със интернет 16лева (не помня колко KB) и тегля от торентите наСтара Загора със 200KB, също така тегля със 200(само понякога, когато има хубав Ъплоад) от Арената(а попринцип със 50)! Да ви кажа, само излишни пари!

propaganja каза:
имай напредвид че ако не се платиш телефону ти сперат и нету
Ти явно си на някакъв друг план,
при мен не е така, телефона мога
да закъснея обаче пак трябва да го платя
не го спират на секундата.

vladislav каза:
Виж сега аз това за WiFi то си е още от началото а и в промоцията си пише че може да се пусне и тази опция.
А в крайна сметка си доволен от самия нет а не си доволен от обслужването ли? Въпроса ми е далище имем нет стабилно и дали ще свалям с 500к като трябва а явно обслужване няма да има качествено :roll:

Виж за 500 кб/с не съм сигурен
обаче едно време имаше промоции
само за 64 кб/с и аз тогава се вързах
и свалям с 60 кб/с леко си го закръглят
ама карай, то това не е болка за умиране.
За 500-то питай някой твой познат или изчакай
да пишат тука, щото и аз не съм чувал никъде дали
наистина си поддържат връзката или я закръглят като при мен.
:arrow:

Оф изпаднах до това да се чудя дали да се вържа на БТК защото сам в Пазарджик и тука доставчиците са уникални:

Citylan - може би сеха най-бобре защото скоростите са иим високи от торентите но питам ги за два компютъра колко искат искат двоийна цена(тези са луди) иначе ако си го правиш сам има проблеми - www.citylan.bg.
Telecablenet(каблената телевизия) - 10 пъти ги питам дали ще дигнат скоростите и те ми викат ако искаш се откажи отнашия нет - www.telecablenet.com.
И easy-lan обаче за тях неговорим защото първо при буря може 2 месеца да нямам нет а и когато ида при тях и винаги ми казават различни цени и скорости

В такъв случай иди на бТК обаче без договор :?:
Тук пък в Харманли е още по скапано, слушай
да ти обясня. Начи :

AidaNET - www.aidabg.net :
На тия много често им прекъсва нета за 1 секунда
просто има и е супер изнервящо. Когато завали дъжд
задължително НЕТ-а се спира, щото жиците са наквасени!
Скоростите са от порядъка на 40 - 50 кб/с за 16 - 25 лв.
Имат реални IP-та и повечето пъти скороста е супер бавна
особено в пиковите часове, само вечер стига 40 - 50.
Имат и локален сървър със супер много филми и музика.

SkyNET - www.sky-bg.net :
Скай нета пък кво да ти говоря, за сега май според
мен са най добре защото имат реални IP-та, значи
аз не съм бил на тях и викат че скоростите и там били 40 - 50
нищо че се хвалят с по 100 - 200 кб/с тва не е верно.
Когато завали дъжт нета не прекъсва, и иначе е стабилен,
ама нямат локален сървър за музика и филми.

EsCom : www.escom.bg :
Те пък се славеха с най ефтиния нет и там привялкоха
супер много клиенти обаче и при тях много прекъсва
и като завали дъжд спира нета, също скоростите по
пиковите часове са слабички от порядъка на 16 - 20 кб/с
иначе 30 може да стигне, те имат локален сървър
ама не е подреден.

И бТК накрая :)

Аз сега пиша от бтк...тук на работата няма проблем с нета(от 31 дена няма и 1 ден да е няло нет)

Ползва се Wireless за 5 компютъра и не са се оплаквали и от скороста. :)

Smirnoff каза:
EsCom : www.escom.bg :
Те пък се славеха с най ефтиния нет и там привялкоха
супер много клиенти обаче и при тях много прекъсва
и като завали дъжд спира нета, също скоростите по
пиковите часове са слабички от порядъка на 16 - 20 кб/с
иначе 30 може да стигне, те имат локален сървър
ама не е подреден.

В Хасково не е така при еском, имат си торент(голям и с много сиидъри)
Има си сървъри на игри, радиа, имат фтп(и същевременно сървър пълен с всякакви неща). Скороста им е г/д добре(примерно аз плащам 26лв за 180кб/с г/д :) което ме устройва)

fena каза:
В Хасково не е така при еском, имат си торент(голям и с много сиидъри)
Има си сървъри на игри, радиа, имат фтп(и същевременно сървър пълен с всякакви неща). Скороста им е г/д добре(примерно аз плащам 26лв за 180кб/с г/д :) което ме устройва)

Eeeе.. ако тука е така аз веднага минавам на EsCom :)

fena каза:
Аз сега пиша от бтк...тук на работата няма проблем с нета(от 31 дена няма и 1 ден да е няло нет)

Ползва се Wireless за 5 компютъра и не са се оплаквали и от скороста. :)

Иначе вече имат ли достъп до всички сйатове - торентите в БГ и чужбина или пак правят проблеми и м/у другото аз WireLESS-a при мен ще е WireFUL щото маи ти дават рутера ама без приемник за другите компютри пък и при мен не е фатално щото компютрите са в съседнис таи

Аз подписах договор за 2 години и на 3-тия месец ми направиха нета 2-пъти по-бърз и нямам никакви проблеми !!Аз съм на някав план VIVA BROADBAND

propaganja каза:
Глупости са това.Вярно е,че от време на време има спад в интернета.
Аз съм от малко градче(голямо селце) - и бяха пуснати пътвоначално 21Мб. след това бяга пъснати още 10 и пак пускаха.Сега на последното пускане не съм ги питал колко е вече трафила,ама си помисли , преди 1 месец саседа купи 2х8Мб , аз ползвам 1 Мб , а само от класа ми без мене консумират повече от 7-8 Мб. Несме само ние с интернет на БТк,та я си помисли защо стапа.А да не говора за предишният ми доставчик- 3 месеца без интернет.

БТК за мене е най-доброто ,поне за мене.

аз съм към нетиссат и за 20 лв тегля с 1200 1300 абе рьдко пада под 1000 и нета досега не ми е спирал само веднъж а го ползвам от 5-6 месеца

boby каза:
Аз пък съм доволен на БТК - 4096 kb/s за 40 лева на месец ;)

Ти натакъв нет ли си?

Ако може да ми кажеш има ли проблеми с трекерите в Бг и чужбина а ако имаш и един скрииншот ще е перфектно :)

При мене спира само един път на БТК,щото клокнах модема и лан-картата и модема избъшиха , ама на другата сутрин двама чичковци(едният беле леко брадясал) дойдоха и попълнихме едно фурмолярче и ми дадоха нов модем ,а аз си смених лан-картат.

vladislav каза:
boby каза:
Аз пък съм доволен на БТК - 4096 kb/s за 40 лева на месец ;)

Ти натакъв нет ли си?

Ако може да ми кажеш има ли проблеми с трекерите в Бг и чужбина а ако имаш и един скрииншот ще е перфектно :)
Никакъв проблем нямам ;)

Back
Горе