Базата данни

mn_dolen

Registered
Добре де. И аз имах проблема с маймунджулъците. Явно няма решение (един вид некачественни бази данни). Понеже сега нямам достъп до главния форум и го правя на тестов форум. После ако копирам файловете примерно само от темплейта и (абре тези който съм барникъл) дали ще се повреди? В стария форум не съм вкарвал никакви база данни. После ако ги вкарам базата данни на всички модове към файловете ще стане ли?

Еми значи правя модовете на др форум. Понеже чрез базата данни се появяват йероглифи дали мога после просто да сменя файловете по който съм барал по модовете

П.П. Вече имам 1 админ който не съм го адвал аз :twisted: :twisted: :twisted:
Барнах го навреме :?:

Ако искаш да направиш форума и базата данни да са на БГ мисля, че не може да стане.

Ам тогава защо са направени тези работи :shock:
Ох кофти е... Ония форум има грешки и такива работи въобще ... Поне потребителите немога ли да прехвърля?

Ами да прехвърлиш цялата база данни на друг форум.
Ето този урок ще ти помогне малко http://web-tourist.net/login/login/view.php?st=1049 :)

Дам обаче маймунджелъците... Прехвърлях я вече обаче всичко на прабългарски :!:

Ами нали ти казах, че не може да направиш форума и базата данни на БГ :lol:

Ако направиш базата данни на форума с БГ коалация форума ще стане на прабългарски :D
А пък ако направиш базата данни на форума на прабългарски форума ще е ма български. :twisted:

Начи не са го мислили както трябва ония ... :cry: :cry: :cry: :cry:
Обаче въпроса ми беше друг. Значи да не пипам базата данни ам да променя файловете на форума... Тоест форума който в момента работи (и файловете по който правя модовете да го сложа на него) и да ли ще проработи?

А ако на тест форума си го направя и няма мнения няма нищо после с БД-то ще мога да направя таблиците и всичко което съм правил по-форума?

Back
Горе