База данни?

beastie_boy

Registered
От къде мога да си намеря четиво за база данни ? Имам книга за Acess. Ще ми свърши ли работа за създаване на динамичен сайт с база данни ? Имам MySQL Server, но как се съхраняват база данни там? Благодаря предварително за отделеното време!

незнам дали става с ацес но с mysql ще стане само ще ти трябва и PHP
ако искаш може да ти препорачаме книги за php и mysql
ако искаш може да прочетеш и уроците тук в сайта

beastie_boy каза:
От къде мога да си намеря четиво за база данни ? Имам книга за Access. Ще ми свърши ли работа за създаване на динамичен сайт с база данни ? Имам MySQL Server, но как се съхраняват база данни там? Благодаря предварително за отделеното време!

Ще ти свърши работа доста тази книга но само до толкова,че да можеш да си проектираш базата данни и да си напишеш и схванеш заявките.

Access е много мощна програма но ще ти трябват познания и по php.

С две думи: С Access ще създадеш база данни но не и динамичен сайт.

препоръчайте ми някоя друга книга за MySQL ? С PHP се оправям имам цяла енциклопедия за PHP. Не ми е ясно как стават тези заявки ще прочета и урока които сте постанали но само той нз дали ще ми свърщи работа.

За програмните езици СофтПрес имат една поредица от книги за програмните езици много добре напсани и струват 6лв

От къде мога да си закупя тези книги. Аз съм от Русе. Ходих до ПИНГВИНИТЕ но не намерих нищо за база данни или MySQL

beastie_boy каза:
От къде мога да си закупя тези книги. Аз съм от Русе. Ходих до ПИНГВИНИТЕ но не намерих нищо за база данни или MySQL
аз съм от Бургас и тук в пингвините ги има тези книжки
ако има Хеликон в русе 100% ще ги има там
може да си ги поръчаш и от интернет http://www.soft-press.com/

Back
Горе