Я кажете кой банер повече ви харесва... или :roll:
M mute Registered 6 Май 2006 #2 Soul_Stealler каза: Я кажете кой банер повече ви харесва... Увеличете... 1вия повече ми харесва само може да промениш бекграунда че поне намен неми харесва един такав никакъв цвят е
Soul_Stealler каза: Я кажете кой банер повече ви харесва... Увеличете... 1вия повече ми харесва само може да промениш бекграунда че поне намен неми харесва един такав никакъв цвят е
S Soul_Stealler Registered 6 Май 2006 #3 бекграунда е ...как беше... transparent + леко син :roll: . Той сам се променя в зависимост от фона на сайта (на теория) :lol:
бекграунда е ...как беше... transparent + леко син :roll: . Той сам се променя в зависимост от фона на сайта (на теория) :lol:
L LiRiX Registered 6 Май 2006 #5 Определено първия! а за фона мисля, че е добър, понеже съм фен на синия цвят
M mute Registered 6 Май 2006 #6 махни лекото синио тогава и го направи само трансперант. макар че според мен не е трансперант това
S staf Registered 7 Май 2006 #9 Вече има и анкета към темата гласувайте , на мен ми харесва повече първият банер
N NetCutter Registered 18 Май 2006 #10 ЙО!Майче със сигурност ще сложи първия А според мене си е супер бекграунда :wink: