Банерче help

Emperator

Registered
Здравейте доста се помъчих с този photoshop но не успях да направя такъв банер ;( и реших да попитам тук може някой да ми помогне :

Трябва ми банерче с размери 425 х 90 фона да е бял цветовете на текста да са синички обаче етоя уловката искам нещо като химикалка да изписва "GMmasterS" (на нов ред)
"Desing by GMmaster"

Възможно ли е нещо тъкова ?
Благодеря ви предварително и извинете за трудната задача

Значи ако искаш да е като анимация в която да излиза една химикалка и да изписва някакъв текст това ще стане с флаш някъде дори гледаш и урок на бг може би в уроци.нет провери но с флаш е това може и с ПС но ще е много играчка и ще е мн голяма картинката като кб

miro91 каза:
Значи ако искаш да е като анимация в която да излиза една химикалка и да изписва някакъв текст това ще стане с флаш някъде дори гледаш и урок на бг може би в уроци.нет провери но с флаш е това може и с ПС но ще е много играчка и ще е мн голяма картинката като кб

10x Миро ще погледна но щом неможе тъка ще може ли да ми спретнете някакъв др банер gif примерно някакъв дракон да лети и от долу да се изписва текста дето датох

Emperator каза:
miro91 каза:

10x Миро ще погледна но щом неможе тъка ще може ли да ми спретнете някакъв др банер gif примерно някакъв дракон да лети и от долу да се изписва текста дето датох
Ем аз ще ти го направя но нямам на тоя комп ПС не сам в нас моя е багнат сега пак и без това на тоя няма да трагни ПС иначе щях да ти направя. Това с дракона

Emperator каза:
10x на хората дето ми помогнаха за банера ;( Моляви трябва ми за днес

след малко

Чакай да пробвам и аз да видя какво ще излезе.

Back
Горе