Банер за сайт !

bucata

Registered
С фотошоп знам как да правя само елементарни неща , ако може някой който разбра повечко да направи един банер 468 x 60.
Евентуални картинки който може да използвате.
Tyk
Лого
Ето и сайта

Направих нещо но едвали ще ти хареса, но все пак ето.Имам работа и немога много да се занимавам и за това не успях да го направя като хората.Дано да ти хареса.Мисля че и сам можеш да си сложиш текста и да си направиш размера.

lord_simeon каза:
Направих нещо но едвали ще ти хареса, но все пак ето.Имам работа и немога много да се занимавам и за това не успях да го направя като хората.Дано да ти хареса.Мисля че и сам можеш да си сложиш текста и да си направиш размера.
Благодаря ти ,но искам нещо по-разчупено.Надпис който да се изписва нещо от сорта "Студентите в СА"Д.А. Ценов" или просто "Студентите" "www.studentite.info"

Ами ти не си казал за надпис иначе може да ти направя кажи какво точно да пише да бъде ли анимирано дай малко инфо.

да пише.Да може да е анимирано.Може да не е с тази картинка която съм дам , но не мога да измисля каква.Нещо свързано с образование ... с академията , не знам точно.Да пише:
" Студентите
www.studentite.info"

Може и тези снимки да се използват ... по-блед преливащи да се съединят... не знам вие сте хората занимаващи се с това и с фантазия :)

Pic1
Pic1
Pic1

До довечера ще ти го направя щото съм много зает но ще ти го направя

Това харесва ли ти ?

436269_orig.jpg

щтракни на картинката да я видиш със аниманицията!

cToKaTa каза:
Това харесва ли ти ?

436269_orig.jpg

щтракни на картинката да я видиш със аниманицията!
Toва доста ми допада като идея , но СА не трябва да е в кавички..то е
Стопанска академия "Д.А. Ценов"

Aко може да така: СА"Д....." да е на долния ред и студентите.info да е
studentite.info

Студентите
СА "Д.А. Ценов"

Нз ето ти 1-вия вариан който ми хрумна

436344_orig.jpg

и втория ще бъде вече по твойте идеи ,но ще го постна след 2-3 мин.!

Хубаво е , но е малко семпло ...ако можеше някаква картинка да има за фон. Ако може да ми пратиш .PSD файла, а ако ти занимава ...

Така като се молиш на разни хора да ти правят нещата няма да се научиш.Това гифче е толкова лесно за редакт, че няма до каде

Сега нямам време да се уча на фотошоп.Имам си други неща на главата.

Back
Горе