Банер за чужд сайт

wood

Registered
Имам сайт за обяви който е за Канада, сайта тепърва прохожда. Вече имам две запитвания за цени за банер място на сайта, предвидил съм два вида банери: 468/60 , 300/175 px. Горе долу колко мога да искам за банер и как най-лесно се извършва плащането. Питам защото за България ми е ясно, но за навън си нямам никаква идея.

ЗНачи за банер може да искаш между 1 долар на месец и мисля, че около милион долара за месец.
В този диапазон. :)
Казвам го, защото зависи какъв е сайта. Ако някой иска непременно в твоя сайт да рекламира той ще плати много.
Ако сайта ти е известен примерно google или youtube ще струва милиони.
Няма как да ти се определи точна цена.
АКо сайта ти е прохождащ то банера не струва почти нищо но ако дават зор значи може да им вземеш повече.
Всичко зависи от търсенето и предлагането.

Най-лесно се плаща чрез paypal.

Сайта найстина е прохождащ, и е за безплатни обяви. Хората само са направили запитване, интересуваше ме някой който се е сблъсквал с тези неща да каже. Защото аз мога да кажа 10$ на месец но дали това е реалното. Не искам човека да се откаже или аз да се прекарам тотално.

Трябва подробно да проучиш сайта си, както и сайта, който ще рекламираш. Важно е колко посещения имаш, какви са вързрастовите групи, които посещават най-много сайта ти и т.н.

Back
Горе