Батъли

Статус
Not open for further replies.

Soul_Stealler

Registered
Звучи познато, нали ? :)
Защо в WT не започнем и ние да си правим батъли ? Било то на тема Photoshop, PHP и т.н. ? :)

Soul_Stealler каза:
Звучи познато, нали ? :)Защо в WT не започнем и ние да си правим батъли ? Било то на тема Photoshop, PHP и т.н. ? :)

Никак даже :shock:

Какво е това :|

Battle - битка (батъл).

По темата: Аз съм навит, но да има и други хора! Да не стане на края свички навити, обаче ги мързи :)

Soul_Stealler каза:
Звучи познато, нали ? :)
Защо в WT не започнем и ние да си правим батъли ? Било то на тема Photoshop, PHP и т.н. ? :)

Нали под батъл /битка/ имаш предвид конкурс или нещо от сорта ...
Аз съм съгласен за конкурси и такива неща свързани с уеб дизайн и програмиране , но чак пък с нагаради не ..
Ако ще има нещо такова , нека то да е за забавление и за да обогатяваме познанията си в тази област :D

Еми ако сте влизали в някой форум като photoshop-bg или studio-bg там има съзтезания на разбинчни теми за фотошоп, но тук може да е за програмиране, та аз съм навит :)

Състезание по програмиране... хммм... малко трудно ще е ако имаш предвид PHP, защото не всеки има сайт поддържащ пхп. :roll:

Интересно ми е само как ще се гласува. Защото в една битка за дизайн просто трябва да видиш какво е направено (отнема макс 10 минути)..
Докато ако има някакъв по-сложен скрипт - примерно ъплоуд и ресайз на изображение :) И някой да напише 150-200 реда.. Това нещо не може да се прочете и осмисли за минути според мен...

Ами давайте да го почваме. Аз и Soul_Stealer се самопровъзгласяваме най-нахално за водещи :)

Съграсен съм за конкурс на тема програмиране но немислите ли че ще е най добре да се напише малка система за това и всеки който изка да участва да се записва и т.н.

mizarck каза:
Съграсен съм за конкурс на тема програмиране но немислите ли че ще е най добре да се напише малка система за това и всеки който изка да участва да се записва и т.н.

Тва за системката е идея :)
Ей сега ако имам време ще я понаправя :wink:

Статус
Not open for further replies.

Горе