Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Ами всъщност то заседава някакъв кризистен щаб който решава дали да има бедствено положение и е индивудален за всяка една община ... поне така мисля, защото при новините като слушахме в час казаха че точно такъв щаб е решил дали да има ваканция в Добрич или не ...djman каза:Държавата ни е едно л***о. Как -15 -20 градуса във Варна са причина за дървена, а -15 -20 в другия край на страна - никой не го интересува?!?!? Все едно сме в държава Враца, другите - държава Варна, държава София и т.н. :?
рофл и си мислиш че е по-зле от тука ли ? Погледни новините и ще видиш че тук температурите са с поне 5 градуса по-ниски, вятъра е по-силен и снега е в пъти повече. Когато даваха че снега тук е 20 см всъщност беше над 40 имам дори снимки на това, тротоарите все още не са изчистени и обвиняват спрелите коли въпреки че няма такива на повечето ... ужас само да знаех кои са тези дето ги решават тези неща с най-голямо удоволствие бих им запалил къщите !K0ceTo каза:Ми много ясно, има си местно самоуправление съобразено с местните условия. Защото ако си бил през зимата във Варна ще рзбереш, че при влажния въздух и неспиращия вятър -15 градуса са достатъчни навлечен със всичко което имаш едвам да стигнеш до магазина и там да чакаш да се стоплиш преди да тръгнеш на обратно.