Безплатна поща

shashma88

Registered
Я ми дайте някоя добра безплатна поща, че абв издават багажа и не им вярвам. Благодаря предварително :)

shashma88 каза:
Я ми дайте някоя добра безплатна поща, че абв издават багажа и не им вярвам. Благодаря предварително :)

Аз чух за някаква gmail. Не съм чул оплаквания от нея но това сигурно е защото не е толкова известна. Провери.

admin каза:
shashma88 каза:

Аз чух за някаква gmail. Не съм чул оплаквания от нея но това сигурно е защото не е толкова известна. Провери.

Ау, защо ли не се учудвам че я чувам за пръв път. Е аз точно такива "неизвестни" пощи като тази/абв/мейл.бг не искам.

shashma88 каза:
admin каза:
shashma88 каза:

Ау, защо ли не се учудвам че я чувам за пръв път. Е аз точно такива "неизвестни" пощи като тази/абв/мейл.бг не искам.
Ем незнам, наясно ли си, че по-добре от на гоогле няма да намериш. абв нестава, но незнам какво не ти харесва на гмейл. Аз съм със нея от 5 години и 1 спам не ми е пропуснала в главната папка :?:

Pavkatar каза:
shashma88 каза:
admin каза:

Ем незнам, наясно ли си, че по-добре от на гоогле няма да намериш. абв нестава, но незнам какво не ти харесва на гмейл. Аз съм със нея от 5 години и 1 спам не ми е пропуснала в главната папка :?:

Че тя Gmail преди 5 години май я нямаше бре :D

Zion каза:
Pavkatar каза:
shashma88 каза:

Че тя Gmail преди 5 години май я нямаше бре :D
Летоброенето ми се губи :D , но съм на нея от доста врема :?:

Gmail е от 2004 година, и като се има в предвид колко други неща ти дава пощата... няма как човек да не си направи

mute каза:
Gmail е от 2004 година, и като се има в предвид колко други неща ти дава пощата... няма как човек да не си направи
може но тука от 2 3 години мисля че е безплатна. Преди това не беше ли с покана :)
Иначе и аз съм на гмейл от много време. Откакто се регистрира без покана по точно :)
Доволен съм!

И аз съм на Gmail от много време и съм супер доволен! :)
Имам я още от времената с покани, един приятел ми изпрати ;)
Най-стабилната, най-сигурната и най-функционалната поща и много важно нещо, което много малко пощи предлагат е безплатния POP3/IMAP достъп. ;)

Back
Горе