Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
shashma88 каза:Я ми дайте някоя добра безплатна поща, че абв издават багажа и не им вярвам. Благодаря предварително![]()
admin каза:shashma88 каза:Я ми дайте някоя добра безплатна поща, че абв издават багажа и не им вярвам. Благодаря предварително![]()
Аз чух за някаква gmail. Не съм чул оплаквания от нея но това сигурно е защото не е толкова известна. Провери.
Ем незнам, наясно ли си, че по-добре от на гоогле няма да намериш. абв нестава, но незнам какво не ти харесва на гмейл. Аз съм със нея от 5 години и 1 спам не ми е пропуснала в главната папка :?:shashma88 каза:admin каза:shashma88 каза:Я ми дайте някоя добра безплатна поща, че абв издават багажа и не им вярвам. Благодаря предварително![]()
Аз чух за някаква gmail. Не съм чул оплаквания от нея но това сигурно е защото не е толкова известна. Провери.
Ау, защо ли не се учудвам че я чувам за пръв път. Е аз точно такива "неизвестни" пощи като тази/абв/мейл.бг не искам.
Pavkatar каза:Ем незнам, наясно ли си, че по-добре от на гоогле няма да намериш. абв нестава, но незнам какво не ти харесва на гмейл. Аз съм със нея от 5 години и 1 спам не ми е пропуснала в главната папка :?:shashma88 каза:admin каза:Аз чух за някаква gmail. Не съм чул оплаквания от нея но това сигурно е защото не е толкова известна. Провери.
Ау, защо ли не се учудвам че я чувам за пръв път. Е аз точно такива "неизвестни" пощи като тази/абв/мейл.бг не искам.
Летоброенето ми се губиZion каза:Pavkatar каза:Ем незнам, наясно ли си, че по-добре от на гоогле няма да намериш. абв нестава, но незнам какво не ти харесва на гмейл. Аз съм със нея от 5 години и 1 спам не ми е пропуснала в главната папка :?:shashma88 каза:Ау, защо ли не се учудвам че я чувам за пръв път. Е аз точно такива "неизвестни" пощи като тази/абв/мейл.бг не искам.
Че тя Gmail преди 5 години май я нямаше бре![]()
може но тука от 2 3 години мисля че е безплатна. Преди това не беше ли с поканаmute каза:Gmail е от 2004 година, и като се има в предвид колко други неща ти дава пощата... няма как човек да не си направи