Безплатна реклама - по-добро структуриране

xyz1

Registered
Мисля, че този подфорум е добре да придобие по-добра структура. В смисъл да бъдат създадени подфоруми за отделни категории, като например:
- Новини
- Представяне на организация
- Обучение и уроци
- Специални web проекти
- Други
Друго важно нещо е да може да се следи наличността на проекта. Много проекти след 2-3 месеца изчезват, а темата се превръща нещо като боклук - просто губи времето на посетителите, които я четат. Добре е тези теми да не се трият, а примерно да се прехвърлят от модераторите в някакъв подфорум, примерно от вида "Отпаднали проекти".

Форума ще остане в този формат.
Темите не стават боклук. Потребителят рекламира сайта си и привлича трафик за първите няколко дни.
После край. Това не е уеб директория а начин потребители да използват туриста за реклама без да се налага да флудят по другите форуми.

Работя по нова форма на реклама в сайта тъй като имам проблем с
презентациите. Постоянно трябва да обяснявам, защо дадена презентация не е одобрена. Това ще го реша с един допълнителен модул който ще позволява на потребителите да добавят презентации в самия си профил.
Нещо като портфолио. Ще може да го редактират.
Презентациите няма да съществуват точно в този формат както са сега но ще останат в сайта .

Не съм говорил за директория, а за по-добро структуриране. Ето например сайта compulenta.ru, който посещавам. Преди доста време (може би повече от година), то всичките новини се пляскаха наедно. Сега вече има отделни секции, което не го превръща в директория за новини.

Иначе разбирам идеята. Целта е не да се популяризират сайтовете, а си е своеобразна кофа за боклук за неща, които не трябва да се появяват другаде - при това няма и разделно събиране.

Back
Горе