Безплатните услуги на wt

Статус
Not open for further replies.

Player_pz

Registered
Безплатните услуги , които wt предлага нямат никакви реклами ...затова според мен ако някой иска да ги ползва , то трябва да е регистриран в сайта ... искам да кажа , че за да си вземеш безплтано анкета , уебагент , форум и др. работи трябва да си регистриран потребител .

Вие как мислите ?

подкрепям те :) и аз съм на същото мнение :) рядко се намират такива услуги на който да няма банери и глупости :) поне ако не друго с 1 регистрация да се отблагодарява човек ;)

Access каза:
подкрепям те :) и аз съм на същото мнение :) рядко се намират такива услуги на който да няма банери и глупости :) поне ако не друго с 1 регистрация да се отблагодарява човек ;)
напълно сам сагласен

Player_pz каза:
Безплатните услуги , които wt предлага нямат никакви реклами ...затова според мен ако някой иска да ги ползва , то трябва да е регистриран в сайта ... искам да кажа , че за да си вземеш безплтано анкета , уебагент , форум и др. работи трябва да си регистриран потребител .

Вие как мислите ?

Мисля си какво печелите от една регистрация?
Повечето хора мразят регистрациите! Така, че ако нямате полза не тормозете потребителите.

Хмм, много пъти си задавам същия въпрос и се спирам за това, че и аз не обичам да се регвам.
Аз предлагам отолу на самите услуги да пише
Защо въобще трябва да се регистрирам?
Може и да не се наложи. От администраторите на форумите зависи дали е необходимо да се регистрирате, за да пускате мнения. При всички положения, обаче, регистрацията ще ви даде достъп до специални функции, недостъпни за гостите. Някой от тези функции са личен аватар, лични съобщения, пращане на мейл през форума, участие в потребителски групи и други. Регистрацията отнема само няколко минути и е препоръчително да се регистрирате.
Или нещо от сорта :)

Преди време нямаше регистрация дори във форума.
Обаче знате, че с тези ботове и сексреклами е 100 % наложително.

Регистрацията е за тези които имат желание да участват в сайта.
Да пишат менения, уроци, презентации и да имат някакви по специални права.
Съгласете се че нито едно от изброените по горе не може да мине без регистрация.
За останалите не е нужна регистрация.

admin каза:
Преди време нямаше регистрация дори във форума.
Обаче знате, че с тези ботове и сексреклами е 100 % наложително.

Регистрацията е за тези които имат желание да участват в сайта.
Да пишат менения, уроци, презентации и да имат някакви по специални права.
Съгласете се че нито едно от изброените по горе не може да мине без регистрация.
За останалите не е нужна регистрация.

Значи няма да има задължителна регистрация ? :?

Не . :)
За какво ти е да правиме ненужни потребители.
Те не са потребители а временно пребиваващи.
Правят си едно гласуване или книга за гости и си заминават.
За какво ми е да се регват.

admin каза:
Не . :)
За какво ти е да правиме ненужни потребители.
Те не са потребители а временно пребиваващи.
Правят си едно гласуване или книга за гости и си заминават.
За какво ми е да се регват.

А защо не го направиш така -
Регистрацията е задължителна за безплтаните услуги без реклами .Първоначално всеки потребител получава 3 анкети , 2(регистрация) за уеб агент , 1(регистрация) за фрий форума ( като можеш да се откажеш от тези услуги )... И след това става по-сложно .
Ако искаш още анкети и др. работи ще трябва да имаш поне 15 поста в този форум . Когато стигнеш 15 поста автоматично ти се прибавят още 2 анкети , 1 уеб агент , 1 фрий форум .... на 30 поста още по толкова ... И ако има в един акаунт 6 неизползваеми анкети и др. рабои , повече не се качват при постове ...
Малко е сложничко , дано съм го обяснил правилно :) ...
въобще може ли да стане такова нещо ?

Мога по много начини да накарам посетителите да се регват и после да спамят във форума.
Проблема е, че не ми трябват потребители насила.
Те са обикновенно са "лошо качество" .

admin каза:
Мога по много начини да накарам посетителите да се регват и после да спамят във форума.
Проблема е, че не ми трябват потребители насила.
Те са обикновенно са "лошо качество" .

ееххх ... добре .. край ....отказвам се 8)
немога да ви накарам да сложите задължителна регистрация :roll:

по добре без регистрация обаче може да се направи ако не се регистрираш пак да можеш да ги имаш безплатните услуги но сас вградена реклама кам тях а ако се регнеш без реклами но ако има реклами има и голям реитинг в топа и в гооглето един скрит текст за да сме на парвото място имаше тема за това

Абе човек ние кво печелим ако имамме повече регистрации!!!
А относно предложението с рекламата, аз съм против!
Все пак тези услуги не са за да си правим реклама а за да помагаме!!!

Статус
Not open for further replies.

Back
Горе