Безсмислен спор

Статус
Not open for further replies.
SandPrince каза:
ами то и в uroci.net имат такава инициатива - червей : www.pixelart.uroci.net

Е, те уроци.нет какво ли нямат.
В скоро време ще вземат да направят сигурно торент тракер и платено споделяне на файлове (като в дата.бг)

Иначе браво. Супер ще стане този "червей" :)

Мога да кажа само "Ииихааа" Свалям шапка на тези момчета .

@[PoD]MaTRiX Би ли ми казал само как се правят онези изкрящи линии, нещо като искрици :) .

Чевейчето е супер ;).

SandPrince каза:
ами то и в uroci.net имат такава инициатива - червей : www.pixelart.uroci.net

uroci.net / uroci.com не могат да се сравняват с photoshop-bg.com

Няма нищо общо.

Уроци нет преписват всичко без да разбират от нищо.
Те не са направили нито един сайт сами за да знаят как се прави.
Скоро photoshop-bg.com ще ги смачка просто със знанията си.

Само погледнете кода на сайта и какво се пише във форумите им и ще разберете.

photoshop-bg.com е писан от програмисти и дизайнери, а
uroci.net е направен с joomla :) и администратора освен да преписва друго
не може да направи.

Къде по дяволите даваш uroci нет за пример и го сравняваш с друг
сайт( а камо ли с photoshop-bg.com) .

На photoshop-bg кой му е дал пари и кой му помогна да се развие?
Никой.
Самички.

А uroci преписвачи точка нет имат платени реклами навсякъде защото им наливат пари да преписват.

Айде повече не споменавайте uroci.net тук, че
се дразня.
Не забравяйте, че те преписаха всичко и от тук и се обявиха за автори.

Етови линк да четете:

http://wthost.net

Еми точно тези съм ги парвил с четки( ТУК ). Иначе с PenTool може да си напарвиш както се прави жицата в този урок или този единствено трябва да променяш размера на четката :)

admin не ми се карай, просто исках да го спомена. иначе червея на photoshop-bg е къде къде по-хубав от този в ..... няма да кажа кое. иначе да админа и въобще всички от.... няма да кажа кое.... са големи крадци. сега верно не всеки може да управлява такива сайтове и затва ползват цмс-и но поне уроците да бяха авторски. сега виждам нещо:

Web-Tourist.net мрази Uroci.net и
Dada2.com мрази Data.bg

:lol: :lol: :lol: направо немам думи ...................... :D :shock: :lol:

SandPrince каза:
admin не ми се карай, просто исках да го спомена. иначе червея на photoshop-bg е къде къде по-хубав от този в ..... няма да кажа кое. иначе да админа и въобще всички от.... няма да кажа кое.... са големи крадци. сега верно не всеки може да управлява такива сайтове и затва ползват цмс-и но поне уроците да бяха авторски. сега виждам нещо:

Dada2.com мрази Data.bg

WT не мрази uroci.com а просто ги ненавижда за това което направиха и правят и ще правят
докато data може да смачка dada2 когато си пойска

SandPrince каза:

Dada2.com мрази Data.bg

А добро утро :? .

Главната причина е кражбата. Заради тая пуста кражба са измислени ред закони. Но според ясни причини в България не се спазват. В такива случай се хаква другия сайт, не че е трудно да се хакне тая Джумла, НО защо да се прави? Заради едни малоумници, некви си пети шести клас дечица дето по цял ден преписват, да си хАбим нервите, уменията и акъла.
То народа е казал, ПО-Умния отстъпва. И като ги гледащ, че са некви келеши дето сигурно са питали в форума на дата бг "как да си инсталират джумлата" , за да могат да преписват, закво ше се ядосваш и кОсиш нервите с такива безличия? Е*и им мамичката, тя със сигурност е такава е*ана ... но ... Ако сега го разбираш тва, разбери също, че който преписва от тук, го грози същата опасност, а именно да го намразят много
хора.

Дано си ме разбрал, а и всеки който не го знаеше това!

Статус
Not open for further replies.

Back
Горе