Белот/Трикове информация

BattleGrounds

Registered
Някой може ли да кажи някой сайт или клип или нещо трябват ми трикове на белот за по добра игра, как по лесно да броим картите и да следим играта и такива

xahxah омг ... :Д докъде се стигна да се лъже на белот... мале :Д btw най добре крииш едно тесте в ракава и са радваш :Д

Нали знаеш как се редят по боя, без и всичко коз. Гледаш какво имаш, слушаш кой какво обявява и гледаш какво минава. Лесно се помни. С тренировка се постига осъвършенстване.

Ние преди всяко лято поне по 3-4 часа следобедно време само белот играехме. Гледаш кой, кога се свива, броиш колко карти са минали примерно от дадена боя и тн.

В сайт мисля, че не съм виждал такива хитринки, но има една книжка "Игрите с карти - източник на развлечение" или нещо подобно беше, там е описана играта добре има и пример на раздаване.

Едва ли от клипове и т.н. ще научиш много... трябва практика. Като играеш после се свиква да следиш карти и т.н.

къде съм написъл, че искам да мамя?
bubust:
Знам как се играе, и всичко просто ми трябва някоя друга тактика, имам си и аз, играя добре доста даже, но понякога правя глупости

Back
Горе