Браво

SandPrince

Registered
Браво!!! Много ми харесват - страхотни темплейти сте направили . предполагам могат и да се теглят нали!? И ако можете кажете с коя програма най добре да се редактират

Ами зависи от нивото ти. Колко си навътре в нещата. Ако не си много - Microsoft Front Page , въпреки, че хич не е удачен избор. За .fla файловете MACROMEDIA FLASH се казва програмата. MX2004 или 8 са най-новите версии. :)

SandPrince каза:
Браво!!! Много ми харесват - страхотни темплейти сте направили . предполагам могат и да се теглят нали!? И ако можете кажете с коя програма най добре да се редактират

Има си .rar файлове за теглене.

Редактират се както всички останали темплейти.
Или редактираш кода или с някоя програма.

да видях - извинявам се за глупавия въпрос, просто по късно забелязах....иначе да с FrontPage май ще ги редактирам щото съм новак...

Само да допълня :D Флаш темплейтите (не тези, 98 % от всички темплейти) са адски трудни за редактиране, да не казвам че е почти невъзможно да бъдат редактирани без да получите истеричен пристъп. С една дума, ще ви е по-лесно да си направите сайта от ново, от колкото да настройте друг. Единствено темплейти, които се управялват от външни файлове (не съм виждал, но предполагам има)биха били удобни. :D

/едит Оur знам , просто гледах да съм изчерпателен :wink:

Back
Горе