Neo_choveka
Registered
Потребители: 190 торент(и): 818 Сийдъри: 727459 Лийчър(и): 573864 пиър(и): 1301323 как може да стане тва ???? :| :| :|
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Cek0Ff каза:Кое .. че нещо не схванах![]()
пич спокойно остави си го ... това е просто един от бъговете на биттракерите ... то така си се бъгват всички ще се оправи имал съм същия проблем !Neo_choveka каза:Cek0Ff каза:Кое .. че нещо не схванах![]()
еми имах предвид как ще има толкова потребители а да има толкова сийд и лийч :shock: :shock: а това по горе за какво е ?
Neo_choveka каза:Cek0Ff каза:Кое .. че нещо не схванах![]()
еми имах предвид как ще има толкова потребители а да има толкова сийд и лийч :shock: :shock: а това по горе за какво е ?
The_Killer каза:Neo_choveka каза:Cek0Ff каза:Кое .. че нещо не схванах![]()
значи не съм те разбрал правилно...
е я помисли малко как ще има толкова ? казахти че това е бъг на системата бит тракер ... всички я имат ..Neo_choveka каза:The_Killer каза:Neo_choveka каза:еми имах предвид как ще има толкова потребители а да има толкова сийд и лийч :shock: :shock: а това по горе за какво е ?
значи не съм те разбрал правилно...
Не задруго ми защото админа на тоя тракер каза че сийда и лийча са реални , а когато някои качи торент съм забелязал че даже не трябва да го сийдва а той автоматично качва кам 1000 сийдера ........... и си утива в активни ... :idea: :idea:
който ми помогне да разгадем тва получава точка![]()
djvato каза:е я помисли малко как ще има толкова ? казахти че това е бъг на системата бит тракер ... всички я имат ..Neo_choveka каза:The_Killer каза:значи не съм те разбрал правилно...
Не задруго ми защото админа на тоя тракер каза че сийда и лийча са реални , а когато някои качи торент съм забелязал че даже не трябва да го сийдва а той автоматично качва кам 1000 сийдера ........... и си утива в активни ... :idea: :idea:
блок реклама ? ти да рекламираш други сайтове ?Neo_choveka каза:djvato каза:е я помисли малко как ще има толкова ? казахти че това е бъг на системата бит тракер ... всички я имат ..Neo_choveka каза:Не задруго ми защото админа на тоя тракер каза че сийда и лийча са реални , а когато някои качи торент съм забелязал че даже не трябва да го сийдва а той автоматично качва кам 1000 сийдера ........... и си утива в активни ... :idea: :idea:
а може ли да ми обесниш как мога да си направя Блок Реклама в тракера
защото аз четах една друга тема тук ама нищо не ми стана ? 10х предварително![]()
е аз от каде да знам твоя сайт ? дай ми сайта да ти помогна ...Neo_choveka каза:Имам предвид Меню на което да пише реклама както е от страни моето меню във него да има и реклама .......
и още един въпрос как мога да слойа най доло в сайта си брояч имам кода..
Мерси Предварително !
djvato каза:е аз от каде да знам твоя сайт ? дай ми сайта да ти помогна ...Neo_choveka каза:Имам предвид Меню на което да пише реклама както е от страни моето меню във него да има и реклама .......
Мерси Предварително !
има един проблем неми отваря урл - тоNeo_choveka каза:djvato каза:е аз от каде да знам твоя сайт ? дай ми сайта да ти помогна ...Neo_choveka каза:Имам предвид Меню на което да пише реклама както е от страни моето меню във него да има и реклама .......
Мерси Предварително !
извинявам се урлто е http://87.120.187.110 Скоро ще му пусна домейн в сряда някъде ама за сега е така![]()
djvato каза:има един проблем неми отваря урл - тоNeo_choveka каза:djvato каза:е аз от каде да знам твоя сайт ? дай ми сайта да ти помогна ...
извинявам се урлто е http://87.120.187.110 Скоро ще му пусна домейн в сряда някъде ама за сега е така![]()
djvato каза:добре кажими има ли файл нещо от сорта на footer в папката нещо то сорта include ?
:shock:Neo_choveka каза:djvato каза:добре кажими има ли файл нещо от сорта на footer в папката нещо то сорта include ?
Сега сайта си работи ... имаше малък проблем .... ММММ относно файла нямам такъв имам само един ама той е в styles ..... дето се казва фоотер
Между другото бях чел че в папка blocks се правеше някакъв пхп файл и после се отваря и се пишеше някакъв скрипт... е това искам ако може да ми обесниш :?:
<center> кода на брояча </center>
djvato каза::shock:Neo_choveka каза:djvato каза:добре кажими има ли файл нещо от сорта на footer в папката нещо то сорта include ?
Сега сайта си работи ... имаше малък проблем .... ММММ относно файла нямам такъв имам само един ама той е в styles ..... дето се казва фоотер
Между другото бях чел че в папка blocks се правеше някакъв пхп файл и после се отваря и се пишеше някакъв скрипт... е това искам ако може да ми обесниш :?:
а отностно фотер слагаш кога в този файл при стиловете дето е фотер вътре най отдолу след целия код пишеш
Код:<center> кода на брояча </center>