Бутони

lord_simeon

Registered
Тръгнах да си едитвам аз едни бутони обаче проблемът беше там че на фото шопо повечето шрифтове не ми работят :cry: :cry: :cry: и няма как да си ги направя с яки шрифтове.плс преведете ми ги на бг и да са с някой як шрифт

ето и рар-а

6 бутона са (непроменяте цветът нито името или разширението само преведете текста и му сложете як шрифт)

ами да ти кажа, че няма голям избор от БГ шрифтове.Аз правя така: пиша буквите (бутоните) с Ариал и после малко го поуправям като ефект и става прекрасно. Немога да ти помогна сорри
:o :o

ами може ли да ми кажеш как да постигна ефекта като на логото на ванката да стане с такъв ефект букфите(по одебилени)

Избираш шрифта в следващата графа слагаш на bold, после размерът, на smooth. Ако искаш още по голям ефект можеш да сложиш и stroke от менюто "Add a layer style".

lord_simeon каза:
ами може ли да ми кажеш как да постигна ефекта като на логото на ванката да стане с такъв ефект букфите(по одебилени)
това спецялно е шрифт (които едвали подържа БГ) можеш да го постигнеш с Ариал блак най лесно и после като го трансформираш (ctrl+t = редактиране>оразмеряване>мащабиране)
и го разтегнеш малко нагоре пробвай..

Пробвах но не става :cry: :cry: :cry: някой ще помогне ли ?

направил съм бутоните...дай мейл да ти ги пратя.

прати ми ги на ЛС или на lord_simeon@abv.bg

BaHKaTa каза:
Готов! :?:

ВАНКАААА супер си :?: :?: :?: +1 супер си много яко ис паснаха на сайта браво

Дай да го видя тоя сайт де.И аз да му се изкефя :P

Back
Горе