Буфер

Foxy

Registered
Буфер не го приемайте буквално - не суб буфер а буфер :) сега ще обясня за какво става дума:
Виждам, че много от уроците демотата им не работят, поради причини с хоста. Буфер е примерно някой си отделя от пс-то 1 гб и ко шейрва дава парола за буфера и всички поставят демотата от уроците (файлове). Сигурно ще кажете нали има лична папка, ами да има лична папка ама, в нея само хтмл изображения и текстови файлове могат да се качат.
За буфера е нужен не повече от 1, 1,05 gb. Защо? Защото едни от най-големите системи в уроците не надвишават 900кб и стигат максимум (ако има изображения към системата) 1,5мб.
Има една подробност - всеки потребител ще може да трие от буфера, но това нема да е препоръчително :) . Никой няма да кача никакви и други файлове освен: .jpg, .html, .css, .js, .php, .sql и др. - ще бъдат трити. (правилата на буфера ще се уточнят в последствие)
Остана ми само да попитам има ли навити? Ако има такива да пишат в темата - ще се разберем кой ще си отдели от харда, ако искате аз мога, но трябва да кажете дали искате :) . Айде чакам желаещи.

Има лични папки, ама в тях не може php :)
Идеята не е добра, защото някой може да прецака компа на този който е направил store-a за файлове...

Dido_net каза:
Има лични папки, ама в тях не може php :)
Идеята не е добра, защото някой може да прецака компа на този който е направил store-a за файлове...
доставчика ми има такъв буфер и никой неможе да прецака нищо - има некаква мн яка защита

Еми ако не могат да се изпълняват php файлове... или акаунта е лимитиран да не браузва други дирове :)

Back
Горе