Бъг със писането в Ps Cs4

kz

Registered
Ако някой е имал такъв проблем да сподели. Значи отварям си Photoshop CS4 и натискам иконката T за да напиша текст на дадена снимка или просто нов файл и в момента който натисна T и фотошопа ми забива т.е. мога всичко друго да правя но не и да пиша в тоя цс4 ако някой знае как да го оправяа нека сподели.

нов комп

System requirements

Windows

* 2GHz or faster processor for DV; 3.4GHz for HDV; dual 2.8GHz for HD*
* Microsoft® Windows® XP with Service Pack 2 (Service Pack 3 recommended)
or Windows Vista® Home Premium, Business, Ultimate, or Enterprise with Service Pack 1
(certified for 32-bit Windows XP
and 32-bit and 64-bit Windows Vista)
* 2GB of RAM (more RAM recommended when running multiple components)
* 16.3GB of available hard-disk space for installation;
additional free space required during installation (cannot install on flash-based storage devices)
* 1,280x900 display with OpenGL 2.0–compatible graphics card
* Some GPU-accelerated features require graphics support for Shader Model 3.0
* Dedicated 7200 RPM hard drive for DV and HDV editing;
striped disk array storage (RAID 0) for HD; SCSI disk subsystem preferred
* For SD/HD workflows, an Adobe-certified card for capture and export to tape
* OHCI-compatible IEEE 1394 port for DV and HDV capture, export to tape, and transmit to DV device
* DVD-ROM drive (DVD+-R burner required for DVD creation)
* Blu-ray burner required for Blu-ray disc creation
* Microsoft Windows Driver Model– or ASIO-compatible sound card
* QuickTime 7.4.5 software required to use QuickTime features
* Broadband Internet connection required for online services

kz каза:
Ако някой е имал такъв проблем да сподели. Значи отварям си Photoshop CS4 и натискам иконката T за да напиша текст на дадена снимка или просто нов файл и в момента който натисна T и фотошопа ми забива т.е. мога всичко друго да правя но не и да пиша в тоя цс4 ако някой знае как да го оправяа нека сподели.
Кофти рилийз

аве маниа компа ми е мощен и е на 6 месеца а лирик ко значи тва лирииз?!

kz каза:
аве маниа компа ми е мощен и е на 6 месеца а лирик ко значи тва лирииз?!
Версията, която си изтеглил е кофти. Тоест е възможно бъга да е заложен в самата версия.

Изтегли я от другаде или си я купи :) 98% съм сигорен, че ще се оправи проблема.

ььь

ЕДИТ: Намерих го в замунда ся ше го свалям и ще видим.

на мене пък ми забива при правене на прафоъгълник

иначе компа ми е нов

system.jpg

video.jpg

Защо ли Photoshop CS4 не ми е забивал нито един път. С него си работя едновременно с това си пускам и Adobe Flash CS4 и нямам проблем. По скоро проблема може да е от самата система. Преди време Windows ми беше поостарял вече беше станал на 1 година и като си инсталирах Photoshop CS4 и ми правеше подобни проблеми. Забиваше ми всичко. Сега съм доволен и работи както трябва, но след преинстал.

@ djmum4e компа ми е 2 пъти по-мощен от твоя, или е заради файла който съм изтеглил или заради Уина, до 1 час ще разбера като се свали друг файл от замундата и ако с него стане същото начи е от уина.

И при CS3 ми е правило такива проблеми. Изтеглих го от друго място и се оправи. Наистина е кофти рилийз.

ем изтегли тоя другия от замунда некав extended и той същата работа баси :( некой да ми даде некав читав линк че напрао се дразня вече. на ЛС

Човек аз съм с този от замундата extended и нямам проблеми. Ако искаш ще ти покажа примерно дали съм написал нещо във фотошоп и да видиш, че успявам да направя и правоъгълник.

регнах са у сайта тос дет ми го даде твоя ама тос portable тряа пратя некав смс а тва нема да стане ;)

Не е разрешено да се публикуват публично линкове с нелегален софтуер. Разбирам да си от 1 месец тук, но ... :roll:

Back
Горе