Бъг с Таблица!

luudman

Registered
form_bug.JPG

Виждате ли тази снимка? Тук виждате че Полето за Търсене не е по средата, това е проблема! Ето кода:
Код:
			<tr valign=\"middle\">
				<td width=\"250\" height=\"30\">Намерени думи:</td>
				<td width=\"550\" height=\"30\" align=\"center\">
					<form method=\"GET\" action=\"\">
						<input type=\"text\" name=\"search\" value=\"".$_GET['search']."\" size=\"30\">
						<input type=\"submit\" value=\"Търси\">
					</form>
				</td>
			</tr>

Някой може ли да каже защо след като има valign="middle" не отива в средата(хоризонтално!)...? :shock:

valign е за вертикално. align="center" е за хоризонтално. Но най-добре е style="text-align: center;"

:evil: :evil: :evil: :evil:
Виж какво пиша... Казах оф.... Вертикалното разположение виж отгоре как е залепето за border-а бе.... за тва говоря къв style="text-align: center;" БЪЛНУВАШ? :shock:
text-align е каде да е разположен ТЕКСТ а не цял ТАГ!

luudman каза:
Виж какво пиша... Казах оф.... Вертикалното разположение виж отгоре как е залепето за border-а бе.... за тва говоря къв style="text-align: center;" БЪЛНУВАШ?
adrian каза:
valign е за вертикално.
:idea:

ООО... боже, мой! Не знаеш ли че valign=\"middle\" се използва в <tr> а не в <td>, а да и не стана.

luudman каза:
ООО... боже, мой! Не знаеш ли че valign="middle" се използва в <tr> а не в <td>, а да и не стана.
Добре де аз едно немога да разбера ние се опитваме да ти помогнеме ти само се отяждаш..... Така до никъде няма да стигнеш...
По темата на мене кода на svilkaa ми става за тебе незнам

luudman каза:
ООО... боже, мой! Не знаеш ли че valign="middle" се използва в <tr> а не в <td>, а да и не стана.
Я разгледай това: http://www.activejump.com/h-3.shtml ...

Ето увери се сам:
ne_stava.jpg

И добре щом не искаш да се заяждам добре, но понякога се налага защото:
1. Някой хора и БЕЗ да четат до край въпросите и веднага тръгват да пишат, без изобщо да разбират за какво става дума
2. Не съм чак толкова тъп че да не пробвам 1/2 от нещата които може, казвам Може да станат!

luudman каза:
:evil: :evil: :evil: :evil:
Виж какво пиша... Казах оф.... Вертикалното разположение виж отгоре как е залепето за border-а бе.... за тва говоря къв style="text-align: center;" БЪЛНУВАШ? :shock:

Това, че си станал с Г**А на горе, това че се занимаваш с нещо, което явно не ти се отдава, това че си раздразнителен не ти дава право да даржиш такъв тон.

Второ, в поста ти питаше точно за ХОРИЗОНТАЛНО подравняване, за което ти дадох. Това, че си го редактирал, за да има с кой да се заяждаш мен не ме вълнува.

И трето - повече опит за помощ или изобщо каквато и да е помощ от мен няма да получиш след като държиш такъв тон.

Back
Горе