Българския facebook и по Нова

Статус
Not open for further replies.

Harry_Potter_

Registered
Тоя пич са му отпуснали сериозни парички за реклама явно...и по нова телевизия го дават :D Доказателство че необразования се впечатлява най-лесно :D

Телевизия, весници.. Нямам думи.. според мен трябва сайта да бъде хакван през час та да неможе тоя да разчита на beck up-и и готови системи.

Harry_Potter_ каза:
Тоя пич са му отпуснали сериозни парички за реклама явно...и по нова телевизия го дават :D Доказателство че необразования се впечатлява най-лесно :D

Аз не разбирам от фейсбукове и подобни системи и не знам какво им харесват на тях но специално този сайт ми хареса като сайт.
Може да е готова система. Не знам. Ама щом и аз не знам дали е готова то останалите още по малко знаят а и не им пука.

сайта изглеждаше прилично и при тази реклама няма как да не пробие.
Отделно и Санд ги храни в нета и също им прави яка реклама щом и аз влезнах да видя какво става и то така беше описано, че аз очаквах някаква
joomla с дифолт скин а то се оказа приятно сайтче.

Продължавайте да го бъзикате и след 1 -2 години ще ви припомня каква реклама сте му набацали.

Аз лично си представям истинската реклама точно така както я правят тези.

Ако лично аз имах възможност бих сложил един адски елементарен HTML код(само основните неща,без глезотии) и в съдържанието щях да пиша "Този сайт вече е правен самостоятелно!"

Ееее, пак изпуснах скритата реклама по новините.

Сървъра пак им падна, усещам как скоро ще го изритат от хоста.

Йеп, току що го гледах в сайта на Nova.
Супер, момчето продължава да нахалства из телевизиите. Тука каза че се разпространявал като вирус, да неговото присъствие в медиите е точно такова

Ся гледам зарязал е Joomla-та и е краднал пак друга система - Social Engine. По добре е...ама...принципа си остава.
Ся не ми се занимава ама утре ще "храня" пак в блога си.

Бог да благослови личните блогове, думичка не могат дами кажат там.
Честно казано доста се дразня от това. Тъкмо взе да ми става смешно и той цъфна по Nova и пак набрах...тоя пич има уникалното качество да ме дразни.

Ся остава да оспами Pro.bg, Diema-ите и другите канали. То неговото вече си е точно спам.
Никой вече не може да ме убеди че ТВ-тата наистина са го забелязали.
Тва е или син на някой от силните на деня или мама и тати са бутнали яко $ за реклама на некадърния им син

Тъкмо четох една статия
Тийнейджър направи български Facebook... ама не съвсем :)
Тийнейджър направи български Facebook... ама не съвсем :)

16-годишният десетокласник от Горна Оряховица Тодор Русанов е създател на българския Facebook. Неговата социална мрежа е по подобие на най-голямата съществувала досега и вече има регистрирани 500 потребители. Тодор я е кръстил LifeBox1.com.

Първите регистрирани са съучениците на момчето от гимназията по електроника "Ломоносов" в Горна Оряховица.

Българската мрежа, освен запознанства, предлага качване на видеоклипове, откриване на лични галерии със снимки и видео, както и форуми и блогове.

Новината бе разпространена от всички медии без да си дават сметка че сайта е създаден с безплатния софтуер Джумла и в българското Интернет пространство вече има няколко стотин сайта обявяващи себе си за българския ФейсБук. Подобно поведение на медиите показва е демонстрация на непрофесионализъм и ниска компютърна грамотностl

Ако на това викат българският facebook, то тогава тия търсачки за музика, като диримп3, клубче и другитте щяха да са google2. :D

Код:
403 forbidden

Виждал съм му и другите сайтове.. леко преработва готови системи и толкова.. Не виждам как труда на хора които с месеци с пот и кръв се трудят за да го направят, пъти по-качествениса, популярни и доказали се.. а пък тоя..
Все пак аз мисля да го мина този.. щото то известен, известен ма телевизиите като спрат да дават за него.. как ще му падне трафика не е истина!

btw дайте линк да го видя и по нова.

Видях предишният сегашният вид на сайт-а. С джумлата не ми харесваше грам. Сега е малко по-добре но не виждам статистика колко регистрирани има.

Не можем ли да се хванем туристите да направим 1 социална мрежа? Аз си спомням Sand беше направил 1 дизайн. Съществува ли още? :roll:

преди 3 секунди
Ivan Ivanov се регистрира.

преди 6 секунди
Madlena Simeonova се регистрира.

преди 8 секунди
Joro Cherpokov се регистрира.

преди 11 секунди
Iskra Dimova се регистрира.

преди 13 секунди
Иван Калев :)

преди 20 секунди
Ralitsa Markova се регистрира.

преди 29 секунди
Ивелин Димитров се регистрира.

преди 35 секунди
Temenuga Marinova се регистрира.

преди 39 секунди
` V0nny * Cvetanova се регистрира.

преди 39 секунди
Desislava Todorova се регистрира.

хах, че как няя им падне сървъра след такава масивна реклама

Може.. интересно щеше да е.

Преди време исках да направя нещо като sofianci - selenduri.com ма ми се усуетиха плановете.. това пък вече ще е много по-интересно..

Ама вие завиждате ли му, за такова малко време тая страница вече има 2 страници...
Та , май му завиждате и това е...

Потребители: 581 потребителя
Моля някой да ми каже, че това не е общия брой на регистрираните потребители защото ще се скъсам от смях :D
Иначе съм много навит да се хванем ние от туриста и да направим едно такова сайтче...Хем така ще си затворят устите че тези които критикуваме завиждаме...

djman каза:
Ама вие завиждате ли му, за такова малко време тая страница вече има 2 страници...
Никой не му завижда.
Бих рекламирал сайт, след като проверя за какво става дума, а не да го правя едва ли не "бог", а всъщност да не е направил нищо особено.
Собствениците на facebook, ще се побаркат от смях, като го видят(ако го видят).
Ако се появи някакъв коментар, видео или нещо подобно в нета, ще станем за резил... За мен това е лоша реклама за нашата държава.
Абе в интерес на истината това не са много потребители...
Аз на втория ми сайт ги направих 3974 за 2 месеца и 1 седмица и после го спрях :D
Така, че не се заблуждавайте. Може да има много потребители, но колко са активните?

vesku каза:
djman каза:
Никой не му завижда.
Бих рекламирал сайт, след като проверя за какво става дума, а не да го правя едва ли не "бог", а всъщност да не е направил нищо особено.
Собствениците на facebook, ще се побаркат от смях, като го видят(ако го видят).
Ако се появи някакъв коментар, видео или нещо подобно в нета, ще станем за резил... За мен това е лоша реклама за нашата държава.
Създателя не е ли само един ? И той не е ли най-младият милиардер на света ( т.е. май бивш милиардер покрай кризата и той го отнесе ).
И все пак сигурно има и по-лоши ремикси в другите държави ...
Та някой видео може ли да даде ?

Плащаш си за реклама и рекламираш каквото си искаш ако е по правилата на медията.

Интересното е ако си е плащал за реклама, защо не е платил за качествен сайт, който наистина може да прави някаква конкуренция на facebook, след това да наеме един як сървър и чак тогава да се показва пред медиите.

Такива системи винаги ще го ограничават.

Колко системи смени?
Колко хора се регистрираха наново?

А колко системи още ще смени, и колко пъти ще кара хората да се регистрират, и ще го правят ли пак и пак и пак?

Утре ще види друга система и ще я сложи, ще сложи и съобщение, че се извинява, че е сменил системата бла бла бла... и пак ще го гледаме по телевизията :)

Сървърът им е плачевно натоварен/бавен.
Ако пусна един syn flood, тоя сайт ще остане в историята.
Ако искате, можем да спретнем един google bomb :D

Статус
Not open for further replies.

Back
Горе