Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Е как разбираш, че е по добре като незнаеш причини?DrViS каза:Според мен е по-добре да е валидиран.
За причини не се сещам. :lol:
MontefuckeR каза:Е как разбираш, че е по добре като незнаеш причини?![]()
[url каза:www.internetreklama.com[/url] в една статия"]Най-важният елемент за всеки уебсайт в интернет е неговият HTML код, защото роботите четат именно този код. Ако разглеждате един сайт с браузър, дори и да има грешки в кода, може да видите една добре изглеждаща страница. Но роботите на търсачките интерпретират грешките в кода по друг начин: може да не индексират някоя част, която има синтактични грешки или дори цяла страница, или целия уебсайт. Ако търсачките не могат да декодират вашия сайт, да проследят всички линкове и да прочетат текста, вашият сайт няма да бъде индексиран. Накратко вашият HTML код трябва да бъде валидиран.
iwanov каза:С няколко думи демек ако си докараме сайта да се вижда добре през всички браузари на гоогле не му пука дали сайта ти е валиден или не. След като видях линка дето ми даде.....![]()
admin каза:Една страница може да си е 100% валидна според тези стандарти
и в същото време да е мега грозна, неподредена и да се вижда по съвсем
различен начин на всички възможни браузъри.
От къде на къде може да се съди за достоверността на информацията
само по някакви стандарти за писане на код и то при условие,
че няма никаква гаранция, че ако тези стандарти са спазени ще изглежда добре.
Аз мога да ти напиша прост код, който е валиден и той да се вижда по
супер различен начин на всякакви браузъри и резолюции.
И обратното. Невалиден код който се вижда екста.
Примера с линка който съм дал.![]()
iwanov каза:Мисълта ми е да речем вече си имаш сайт (написал си си го и си "приключил") ,вижда се еднакво под всички браузари ,но като го провериш и ти изкарва да речем 20 грешки. Ако всичко се вижда така както трябва от браузарите има ли смисъл да ги оправяш тия грешки ?